Carne De Vită Curry
Carnea de vită Curry este o fără gluten și fără lactate felul principal. Această rețetă servește 4. O porție conține 495 calorii, 37g de proteine, și 13g de grăsime. Pentru $1.74 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Această rețetă este tipică bucătăriei indiene. Este adus la tine de retetele mele. Dacă aveți la îndemână friptură de vită, piper, pudră de curry și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma pudra de curry, puteți urma acest fel principal cu Înghețată Curry cu Mango și fistic ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 71%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Goan Curry de vită cu oțet: Vindaloo de vită, Carne De Vită Curry, și Plăcintă cu carne de vită și Curry.
Instrucțiuni
Combinați primele 4 ingrediente într-un castron mediu; acoperiți și marinați la frigider 30 de minute.
Îndepărtați rădăcinile, frunzele exterioare și vârfurile din Praz, lăsând 1 1/2 până la 2 inci de frunze întunecate. Clătiți prazul cu apă rece și tăiați-l în fâșii de julienne de 2 inci pentru a produce 1 1/4 căni.
Încălziți uleiul într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Adăugați ghimbir și usturoi; saut 1 1/2 minute.
Se adaugă amestecul de carne de vită; saut 5 minute.
Adăugați prazul, ceapa, piperul și sarea; saut 3 minute.