Carne de vită cu legume rădăcinoase

Carne de vită cu legume rădăcinoase
Carnea de vită cu legume rădăcinoase ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 6. Pentru $ 4.13 pe portie, această rețetă acoperă 37% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 47G de proteine, 46G de grăsime, și un total de 698 calorii. Un amestec de frunze de dafin, pudră de chili, napi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 40 de minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 76%. Acest scor este bun. Încercați Ultimate Piept De Carne De Vită Corned Cu Legume Rădăcină, Carne De Vită Și Legume Rădăcinoase, și Carne De Vită Cornată De Casă Cu Legume pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Adăugați carnea de vită cornată cu pachetul său de condimente într-un cuptor olandez mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De VităCarne De Vită
Echipamente pe care le vei folosi
1 Kilogram Pulpe De Pui1 Kilogram Pulpe De Pui
3
Adăugați semințele de muștar, frunza de dafin și pudra de chili.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru Asezonarea CărniiPentru Asezonarea Cărnii
1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire
3 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Unt, Topit3 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Unt, Topit
4
Se toarnă berea și se acoperă carnea de vită sub 2 centimetri de apă. Aduceți la fierbere, apoi reduceți la foc mic, acoperiți cu un capac, întoarceți focul la minim și gătiți timp de 3 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De VităCarne De Vită
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
1/2 Kilogram De Eglefin Tocat1/2 Kilogram De Eglefin Tocat
5
Adăugați morcovii, rutabagasul, napii și ceapa după 3 ore și gătiți neacoperite până când legumele sunt fragede, încă 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi
RutabagaRutabaga
1/2 Până La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor1/2 Până La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
NapNap
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
6
Scoateți carnea de vită conservată pe o tăietură și feliați-o în bucăți groase de 1/4 inci împotriva bobului cărnii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De VităCarne De Vită
Pere Asiatice, Fiecare, SpălatePere Asiatice, Fiecare, Spălate
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe MiciMango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
7
Așezați pe un platou cu legumele și puțină muștar Dijon pentru servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pulpă De Miel, Cu OsPulpă De Miel, Cu Os
1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 40 m.
Porții6
Scor De Sănătate40
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista