Carne De Vită Coreeană La Grătar, Marinată 1

Carne De Vită Coreeană La Grătar, Marinată 1

Instrucțiuni

1
Într-un castron separat, amestecați sosul de soia, uleiul de susan, usturoiul, zahărul, sake-ul și piperul negru. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
2
Masați carnea de vită cu sucul de kiwi folosind mâinile. Kiwi funcționează ca un tenderizer.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
Ciupiți Semințele De Susan AlbCiupiți Semințele De Susan Alb
1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Sos Japonez De SusanSos Japonez De Susan
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Adăugați amestecul de sos de soia și amestecați. Lăsați carnea de vită să se marineze timp de 10 minute. Deoarece carnea de vită este subțire, nu necesită un timp lung de marinare. Acum este gata să fie la grătar. Ideal dacă este la grătar peste lemn afumat, dar la fel de bun într-o tigaie sau tigaie. Gatiti pana se rumeneste, avand grija sa nu gatiti prea mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Prăjituri Colorate De Orez MochiPrăjituri Colorate De Orez Mochi
4
În cele din urmă, pentru a pregăti sosul de scufundare, combinați toate ingredientele sosului și gătiți la foc mic timp de 15 până la 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
5
Serviți pe lateral.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
6
Restauratorul Jenny Kwak împărtășește sfaturile ei cu Epicurious
1
* Pentru a face sos de ardei roșu pentru sosul de scufundare
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Iute Serrano Sau 1 Ardei Jalapeño Mare, Fără Semințe și TocatArdei Iute Serrano Sau 1 Ardei Jalapeño Mare, Fără Semințe și Tocat
Ribeye SteakRibeye Steak
4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
1
Se amestecă în 1 linguriță semințe de susan prăjite și se păstrează la frigider. Sosul suplimentar poate fi folosit și pentru condimentarea legumelor sau a peștelui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GochujangGochujang
1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente
6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
2
• Pentru cele mai autentice arome, folosiți ulei de susan pur prăjit (Asiatic) pentru marinată și orez glutinos cu cereale medii (cum ar fi cel folosit în gătitul japonez) pentru ssam. Aceste ingrediente, precum și pasta de soia (similară cu miso, dar mai puternic aromată), sunt disponibile online la www.kgrocer.com. pentru ssam, vă sugerăm să folosiți ardeii chile lungi și verzi care se găsesc pe majoritatea piețelor asiatice (jalape arkulos poate fi înlocuit într-un vârf).
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Uncii De Ceață Tocată5 Uncii De Ceață Tocată
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
3
* Dacă alegeți să grătați carnea la foc de lemne, consultați Ghidul de grătar al lui Steven Raichlen pentru sfaturi și tehnici esențiale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri De Gram Bengal (chana Dal)2 Linguri De Gram Bengal (chana Dal)
Orez LipiciosOrez Lipicios
Ciupiți Semințele De Susan AlbCiupiți Semințele De Susan Alb
1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime
Cârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură MareCârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură Mare
MisoMiso
4
De la Dok Suni: rețete din bucătăria coreeană a mamei mele de Jenny Kwak și Liz Fried
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
5
Copyright 1998 de autor
6
Retipărit cu permisiunea St. Martin ' s Press, LLC
7
Reprinted by permission of St. Martin's Press, LLC
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții3
Scor De Sănătate17
Revista