Carne De Vită Coreeană La Grătar, Marinată 1

Carne De Vită Coreeană La Grătar, Marinată 1

Instrucțiuni

1
Într-un castron separat, amestecați sosul de soia, uleiul de susan, usturoiul, zahărul, sake-ul și piperul negru. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
2
Masați carnea de vită cu sucul de kiwi folosind mâinile. Kiwi funcționează ca un tenderizer.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
Ciupiți Semințele De Susan AlbCiupiți Semințele De Susan Alb
Friptură De Mușchi De Porc întreg, Fără ToppinguriFriptură De Mușchi De Porc întreg, Fără Toppinguri
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite
Sos Japonez De SusanSos Japonez De Susan
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
3
Adăugați amestecul de sos de soia și amestecați. Lăsați carnea de vită să se marineze timp de 10 minute. Deoarece carnea de vită este subțire, nu necesită un timp lung de marinare. Acum este gata să fie la grătar. Ideal dacă este la grătar peste lemn afumat, dar la fel de bun într-o tigaie sau tigaie. Gatiti pana se rumeneste, avand grija sa nu gatiti prea mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bucle De Ciocolată Albă Pentru CoptBucle De Ciocolată Albă Pentru Copt
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Prăjituri Colorate De Orez MochiPrăjituri Colorate De Orez Mochi
4
În cele din urmă, pentru a pregăti sosul de scufundare, combinați toate ingredientele sosului și gătiți la foc mic timp de 15 până la 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură De Mușchi De Porc întreg, Fără ToppinguriFriptură De Mușchi De Porc întreg, Fără Toppinguri
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
5
Serviți pe lateral.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
6
Restauratorul Jenny Kwak împărtășește sfaturile ei cu Epicurious
1
* Pentru a face sos de ardei roșu pentru sosul de scufundare
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cheddar Ascuțit, Tăiat CubulețeCheddar Ascuțit, Tăiat Cubulețe
Ribeye SteakRibeye Steak
4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
1
Se amestecă în 1 linguriță semințe de susan prăjite și se păstrează la frigider. Sosul suplimentar poate fi folosit și pentru condimentarea legumelor sau a peștelui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GochujangGochujang
1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente
1 Cană De Usturoi Tocat1 Cană De Usturoi Tocat
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără NuciBatoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci
2
• Pentru cele mai autentice arome, folosiți ulei de susan pur prăjit (Asiatic) pentru marinată și orez glutinos cu cereale medii (cum ar fi cel folosit în gătitul japonez) pentru ssam. Aceste ingrediente, precum și pasta de soia (similară cu miso, dar mai puternic aromată), sunt disponibile online la www.kgrocer.com. pentru ssam, vă sugerăm să folosiți ardeii chile lungi și verzi care se găsesc pe majoritatea piețelor asiatice (jalape arkulos poate fi înlocuit într-un vârf).
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Uncii De Ceață Tocată5 Uncii De Ceață Tocată
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
3
* Dacă alegeți să grătați carnea la foc de lemne, consultați Ghidul de grătar al lui Steven Raichlen pentru sfaturi și tehnici esențiale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri De Gram Bengal (chana Dal)2 Linguri De Gram Bengal (chana Dal)
Orez LipiciosOrez Lipicios
Ciupiți Semințele De Susan AlbCiupiți Semințele De Susan Alb
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
Cârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură MareCârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură Mare
MisoMiso
4
De la Dok Suni: rețete din bucătăria coreeană a mamei mele de Jenny Kwak și Liz Fried
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
5
Copyright 1998 de autor
6
Retipărit cu permisiunea St. Martin ' s Press, LLC
7
Reprinted by permission of St. Martin's Press, LLC
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții3
Scor De Sănătate17
Revista