Carne De Vită Coreeană

Carne De Vită Coreeană
Rețeta coreeană de carne de vită ar putea satisface pofta coreeană în aproximativ 11 minute. Această rețetă face 4 porții cu 228 calorii, 26g de proteine, și 11g de grăsime fiecare. Pentru $2.44 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Funcționează bine ca fel principal. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Mergeți la magazin și ridicați semințe de susan, usturoi, vin de orez și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma sosul de soia, puteți urma acest fel principal cu Panna Cotta cu sos de căpșuni-Vin Santo ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 68%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Carne de vită și varză se amestecă, Carne de vită și Broccoli, și Carne de vită ușoară și Broccoli cu carne de vânat.

Instrucțiuni

1
Bateți sosul de soia, vinul de orez, uleiul de susan și usturoiul într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De SusanUlei De Susan
Vin De OrezVin De Orez
Sos De SoiaSos De Soia
UsturoiUsturoi
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
2
Adăugați friptură de flanc și aruncați pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură De FlancFriptură De Flanc
3
Lăsați să stea 10 minute.
4
În tigaie mare antiaderentă sau wok la foc mare, ulei cald până la fierbinte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
Pachete De 5 Până La 8,8 Uncii De 90 De Secunde, Orez Integral Din Cereale Gata Pentru Cuptorul Cu Microunde Sau 4 Căni De Orez Brun GătitPachete De 5 Până La 8,8 Uncii De 90 De Secunde, Orez Integral Din Cereale Gata Pentru Cuptorul Cu Microunde Sau 4 Căni De Orez Brun Gătit
5
Adăugați friptura de flanc și gătiți, amestecând des, până când își pierde culoarea roz, 2 până la 3 minute. Se amestecă scallions și semințe de susan, se prăjește timp de 1 minut mai mult și se servește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe De SusanSemințe De Susan
Friptură De FlancFriptură De Flanc
Ceapa VerdeCeapa Verde

Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling

Asiaticul poate fi asociat cu Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Înregistrările pe teren Chenin Blanc cu un rating de 4, 1 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 19 dolari pe sticlă.
Înregistrări Pe Teren Chenin Blanc
Înregistrări Pe Teren Chenin Blanc
Arome de coajă de stridii, mere granny smith, mușețel și narcisă.
DificultateUșor
Gata În11 m.
Porții4
Scor De Sănătate21
Bucătăriicoreeanăasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista