Carne de vită Canton cu ardei gras
Nevoie de o curs principal fără gluten și fără lactate? Carnea de vită Canton cu ardei gras ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Această rețetă servește 4 și costă 1,87 USD pe porție. O porție conține 251 calorii, 18g de proteine, și 4G de grăsime. Această rețetă de la Betty Crocker are 7 fani. Mergeți la magazin și ridicați pudră de cinci condimente, friptură de vită, gingerroot și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a folosi amidonul de porumb, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Ciocolata Cu Amidon De Porumb ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 32 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 96%. Acest scor este minunat. Încercați Se prăjește rapid carnea de vită cu ardei gras, Se prăjește rapid carnea de vită cu ardei gras, și Tangerine carne de vită Se amestecă prăji cu ardei gras pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Îndepărtați grăsimea din carnea de vită.
Tăiați carnea de vită cu cereale în benzi de 2 inci; tăiați fâșii peste cereale în felii de 1/8 inci.
Se amestecă bulion, usturoi, gingerroot, sos de soia, zahăr brun și pulbere de cinci condimente în sticlă medie sau castron de plastic.
Se amestecă amidonul de porumb și apa rece; se amestecă în amestecul de bulion. Se amestecă carnea de vită până se acoperă uniform.
Lăsați să stea 10 minute.
Scurgeți carnea de vită; rezervați marinada.
Pulverizați wok antiaderent sau tigaie de 12 inci cu spray de gătit; se încălzește la foc mediu-mare.
Adăugați carne de vită; se prăjește 2 minute. Se amestecă ardeii grași și ceapa și marinada rezervată; reduceți focul la mediu.
Acoperiți și gătiți 3 până la 5 minute, amestecând ocazional, până când sosul se îngroașă.