Carne De Vită Burgundia

Carne De Vită Burgundia
Burgundia de vită ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 8 porții cu 425 calorii, 31g de proteine, și 11g de grăsime fiecare. Pentru $ 2.77 pe portie, această rețetă acoperă 20% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Taste Of Home are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați ceapa, apa, piperul și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a folosi untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 52%. Acest scor este destul de bun. Încercați Carne De Vită Burgundia, Carne De Vită Burgundia, și Carne De Vită Burgundia pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mic, combinați 1-1/3 căni de vin, ceapă, pătrunjel, ulei, usturoi, frunze de dafin, piper și cimbru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Unt, Topit3 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Unt, Topit
Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativBuchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
8 (U-12) Creveți8 (U-12) Creveți
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
2 Cesti Catei De Usturoi2 Cesti Catei De Usturoi
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru Periere și PrăjirePentru Periere și Prăjire
2
Se toarnă jumătate într-o pungă mare de plastic resigilabilă; adăugați carnea de vită. Sigiliu și rândul său, pentru a acoperi; frigider timp de 4 ore sau peste noapte, de cotitură sac ocazional. Acoperiți și refrigerați marinada rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tri-tips, TunsTri-tips, Tuns
1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cesti Cu Unt De Arahide, Tocate Grosier4 Cesti Cu Unt De Arahide, Tocate Grosier
3
Scurgeți marinada din carne de vită; pat carne uscată cu prosoape de hârtie. Înveliți carnea de vită cu făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tri-tips, TunsTri-tips, Tuns
Unt, Tăiat în Cuburi De 1/2 Inch, RăcitUnt, Tăiat în Cuburi De 1/2 Inch, Răcit
1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe MiciMango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
Echipamente pe care le vei folosi
La 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate SubțiriLa 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate Subțiri
4
Într-un cuptor olandez la foc mediu-mare, carnea brună în 2 linguri de unt pe toate părțile. Se amestecă consomme și marinada rezervată. Aduceți la fierbere. Reduceți căldura; acoperiți și fierbeți timp de 1-1/2 ore sau până când carnea este fragedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană Smântână, Globul Ocular1/4 Cană Smântână, Globul Ocular
Tri-tips, TunsTri-tips, Tuns
Pahare Cu Unt De Arahide, Tocate GrosierPahare Cu Unt De Arahide, Tocate Grosier
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe MiciMango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
Echipamente pe care le vei folosi
1 Kilogram Pulpe De Pui1 Kilogram Pulpe De Pui
5
Într-o cratiță mare, aduceți apa la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
6
Adăugați ceapa perlată; se fierbe timp de 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă PerlatăCeapă Perlată
7
Scurgeți și clătiți în apă rece; coaja. Într-o tigaie, sotează ciupercile și ceapa perlată în untul rămas până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă PerlatăCeapă Perlată
Inele Subtiri De Ardei Rosu DulceInele Subtiri De Ardei Rosu Dulce
Pahare Cu Unt De Arahide, Tocate GrosierPahare Cu Unt De Arahide, Tocate Grosier
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
8
Se adaugă la amestecul de carne de vită. Simmer, neacoperit, timp de 10 minute. Îngroșați dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch
9
Se servește cu tăiței.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită
DificultateExpert
Gata În1 h, 55 m.
Porții8
Scor De Sănătate15
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista