Carne de vită: Bracioline este un fără gluten, fără lactate și primar rețetă cu 4 porții. Pentru $2.18 pe portie, această rețetă acoperă 13% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 325 calorii, 6g de proteine, și 25g de grăsime. 1 persoană a considerat că această rețetă este nemaipomenită și satisfăcătoare. Dacă aveți pancetta, fulgi de piper, capere și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 25 de minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 37%, ceea ce este destul de rău. Încercați Carne de vită Rouladen (rulouri germane de vită umplute cu murături și slănină), Rulouri De Carne De Vită Din Asia, și Carne de vită cu legume pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Așezați o felie de pancetta peste fiecare cotlet de vită, apoi presărați fiecare cu puțin usturoi tocat fin și puțin pătrunjel tocat fin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cuțite Generoase De Garam Masala
1/4 Cană De Grăsime De Porc
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
2
Adăugați câteva capere și 1 sau 2 bucăți de brânză la fiecare cotlet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Muștar, De Preferat Dijon
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
3
Rotiți fiecare cotlet și fixați-l cu o scobitoare sau cravată cu sfoară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Mestecat Mentă
Sfoară De Măcelar
4
Într-o tigaie adâncă la foc mediu-mare, rumeniți rulourile de vită pe toate părțile în uleiul de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
5
Se scoate pe o farfurie pe măsură ce se rumenesc și se lasă deoparte.
6
Adăugați pancetta tocată în tigaie, împreună cu ceapa, usturoiul feliat și morcovul. Coborâți focul la mediu-mic și gătiți, amestecând ocazional, până când legumele sunt moi, dar nu se rumenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
2 Cuțite Generoase De Garam Masala
Grăsime De Porc înapoi
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
7
Adăugați vinul, creșteți ușor căldura și gătiți, răzuind orice bucăți maronii din fundul tigaiei. Când vinul este redus la jumătate, adăugați roșiile și continuați să gătiți timp de 5 minute, pentru a reduce și îngroșa roșiile într-un sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
8
Amestecați fulgii de ardei în sos și adăugați rulourile de vită, lingând sosul pentru a acoperi bine. Condimentează cu sare și piper și reduce focul la mediu-scăzut. Acoperiți tigaia și gătiți 25 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale