Carne de vită Bourguignon II
Carne de vită Bourguignon ii necesită în jur 3 ore și 20 de minute de la început până la sfârșit. O porție conține 122 calorii, 11g de proteine, și 5g de grăsime. Această rețetă servește 24. Pentru 73 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați ceapa, sarea, morcovii și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Este adus la tine de Toțiretete. 288 de persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 37%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați Bourguignon de carne de vită (B la Bourguignon / B La Bourguignonne / B La Bourguignonne), Bourguignon De Vită, și Bourguignon De Vită pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mic, combinați făina, sarea și piperul negru măcinat. Înveliți cuburile de vită cu acest amestec.
Topiți untul sau margarina într-o tigaie mare la foc mediu.
Adăugați carnea și rumeniți bine pe toate părțile.
Se toarnă acest lucru într-un vas de caserolă de 2 litri.
Întoarceți tigaia la foc și adăugați ceapa, morcovii și usturoiul.
Se sotează 5 până la 10 minute sau până când ceapa este fragedă. adăugați vinul, frunza de dafin, pătrunjelul, cimbrul și lichidul din ciuperci.
Coaceți, acoperit, la 350 grade F (175 grade C) timp de 2 1/2 ore.
Scoateți capacul, adăugați ceapă conservată și coroane de ciuperci și coaceți încă 30 de minute.