Carne de vită Bourguignon II

Carne de vită Bourguignon II
Carne de vită Bourguignon ii necesită în jur 3 ore și 20 de minute de la început până la sfârșit. O porție conține 122 calorii, 11g de proteine, și 5g de grăsime. Această rețetă servește 24. Pentru 73 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați ceapa, sarea, morcovii și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Este adus la tine de Toțiretete. 288 de persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 37%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați Bourguignon de carne de vită (B la Bourguignon / B La Bourguignonne / B La Bourguignonne), Bourguignon De Vită, și Bourguignon De Vită pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mic, combinați făina, sarea și piperul negru măcinat. Înveliți cuburile de vită cu acest amestec.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Linguri Inele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocați De Orice Fel2 Până La 3 Linguri Inele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocați De Orice Fel
Ardei Galben Dulce, Tăiat în Bucăți De 3/4 InciArdei Galben Dulce, Tăiat în Bucăți De 3/4 Inci
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
2
Topiți untul sau margarina într-o tigaie mare la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
3
Adăugați carnea și rumeniți bine pe toate părțile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
4
Se toarnă acest lucru într-un vas de caserolă de 2 litri.
Echipamente pe care le vei folosi
(recomandat: Velveeta)(recomandat: Velveeta)
5
Întoarceți tigaia la foc și adăugați ceapa, morcovii și usturoiul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
6
Se sotează 5 până la 10 minute sau până când ceapa este fragedă. adăugați vinul, frunza de dafin, pătrunjelul, cimbrul și lichidul din ciuperci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
7
Se toarnă peste carne.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
8
Coaceți, acoperit, la 350 grade F (175 grade C) timp de 2 1/2 ore.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
9
Scoateți capacul, adăugați ceapă conservată și coroane de ciuperci și coaceți încă 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 20 m.
Porții24
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista