Carne de porc și varză murată

Carnea de porc și varza murată cu aragaz lent ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 577 calorii, 42G de proteine, și 35g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 6. Pentru $2.7 pe portie, această rețetă acoperă 33% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați ceapă, sare kosher, muștar din cereale integrale și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma vinul alb sec, puteți urma acest fel principal cu Iaurt Congelat Cu Vin Alb ca desert. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 6 ore și 25 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 66%. Acest scor este bun. Încercați Friptură de porc cu aragaz lent și cină cu varză murată, Cotlete de porc cu aragaz lent cu varză murată și mere – un fel de mâncare de Anul Nou Amish, și Varză murată și cârnați cu aragaz lent pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați ceapa într-un castron mare, condimentați cu sare și piper, aruncați pentru a acoperi și puneți-o în aragazul lent.
Așezați varza murată și semințele de chimen în castron, condimentați cu piper măcinat, aruncați pentru a combina și așezați uniform peste ceapă.
Așezați boabele de piper, fructele de ienupăr și frunzele de dafin într-o bucată de pânză de brânză de 5 pe 5 inci, legați bine cu sfoară de măcelar și introduceți pachetul în varză murată.
Așezați cartofii în castron, condimentați generos cu sare și piper, aruncați pentru a acoperi și așezați într-un strat uniform peste varza murată.Condimentați Generos buretele peste tot cu sare și piper. Aranjați spareribs și kielbasa peste cartofi într-un strat uniform.
Turnați bulionul de pui și vinul în aragazul lent.Acoperiți și gătiți la foc mic până când buretele sunt fragede cu furculița și aproape că se destramă, aproximativ 6 până la 8 ore.
Scoateți și aruncați pânza de brânză cu condimentele. Aranjați carnea, cartofii, varza murată și ceapa pe un platou de servire și stropiți cu orice sucuri rămase.