Carne de porc și varză de Bruxelles carbonizată cu sos de lime Chile

Carne de porc și varză de Bruxelles carbonizată cu sos de lime Chile
Carnea de porc și varza de Bruxelles carbonizată cu sos de lămâie Chile ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară servește 4 și costă $3.78 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 38g de proteine, 21g de grăsime, și un total de 568 calorii. Mergeți la magazin și ridicați căței de usturoi, miere, ceapă și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma sucul de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Tort alimentar Lime Angel cu glazură de Lime și fistic ca desert. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 81%. Acest scor este grozav. Rețete similare includ Chile-carne de porc marinată cu varză de Bruxelles Vietnameză, Chile-Carne De Porc Marinată Cu Varză De Bruxelles Vietnameză, și Rulouri de ou de pui chinezesc și varză de Bruxelles cu sos dulce de rodie Chile.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 45
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Separați frunzele de varză de Bruxelles; tăiați subțire inimile. Pune deoparte.
3
Condimentați carnea de porc cu 1/4 linguriță. fiecare sare și piper. Se rumenesc în 1 lingură. ulei într-o tigaie mare la foc mare, rotind, 8 până la 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Carne De PorcCarne De Porc
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Aruncați cartofii dulci într-o tigaie cu ceapă, 2 linguri. ulei și 1/4 linguriță. fiecare sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Cartofi DulciCartofi Dulci
CeapăCeapă
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De PrăjireTigaie De Prăjire
5
Adăugați carne de porc. Prăjiți 15 până la 20 de minute pentru legume medii-rare, amestecând o dată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
Carne De PorcCarne De Porc
6
Între timp, miere pură, suc de lămâie, sos de pește, usturoi, ghimbir și jumătate din chile într-un blender. Se amestecă restul de chile; pune sosul deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De PeșteSos De Pește
Suc De LămâieSuc De Lămâie
UsturoiUsturoi
GhimbirGhimbir
Ardei IuteArdei Iute
MiereMiere
SosSos
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
7
Se încălzește 1 lingură. ulei în tigaie la foc mare și ușor char jumătate din varza de Bruxelles, amestecând, 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Varză De BruxellesVarză De Bruxelles
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
8
Transferați într-un castron. Repetați pentru varza de Bruxelles rămasă. Aruncați cu 1/2 cană de coriandru și 1/4 cană de sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Varză De BruxellesVarză De Bruxelles
2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline
SosSos
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
9
Feliați carnea de porc, aruncați cartofii dulci cu coriandru rămas și așezați pe un platou cu varză de Bruxelles.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Varză De BruxellesVarză De Bruxelles
Cartofi DulciCartofi Dulci
2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline
Carne De PorcCarne De Porc
10
Stropiți mai mult sos pentru a gusta peste tot (este posibil să vă rămână ceva).
Ingrediente de care veți avea nevoie
SosSos
DificultateExpert
Gata În1 h
Porții4
Scor De Sănătate68
Revista