Carne de porc și legume în sos Tomatillo-Cascabel

Carne de porc și legume în sos Tomatillo-Cascabel
Carne de porc și legume în sosul Tomatillo-Cascabel este un fără gluten și fără lactate sos. O porție conține 65 calorii, 5g de proteine, și 2G de grăsime. Pentru 38 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 40. Mergeți la magazin și ridicați ceapă, apă, șuncă oscar mayer și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 40 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 59%. Acest scor este destul de bun. Încercați Carne de porc și legume în sos Tomatillo-Cascabel, Empanadas de porc și cartofi cu sos Tomatillo carbonizat, și Cotlet De Porc Dezosat Cu Sos De Ardei Tomatillo Și Poblano pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Gatiti tomatillos si usturoiul in tigaie mare la foc mediu-mare 10 min. sau până la prăjit, amestecând frecvent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cum Ar Fi PepiteleCum Ar Fi Pepitele
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
2
Adăugați ardei iute; gatiti si amestecati 1 min. Cojiți usturoiul; se adaugă în blender cu apă, cub de bouillon și 1/4 cană coriandru. Se amestecă până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bouillon CubeBouillon Cube
3 Linguri De Ulei Vegetal3 Linguri De Ulei Vegetal
1 Cană De Usturoi Tocat1 Cană De Usturoi Tocat
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
3
Încălziți cuptorul la 177°.aruncați bucăți de umăr de porc cu sos de friptură; gatiti, in loturi, in tigaie mare la foc mediu-mare 4 min. sau până se rumenesc uniform, amestecând frecvent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Umăr De PorcUmăr De Porc
Sos De FripturăSos De Friptură
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
4
Transferați în cuptorul olandez rezistent la cuptor.
Echipamente pe care le vei folosi
4 Căni De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțite4 Căni De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțite
5
Adăugați șuncă, legume și sos tomatillo; se amestecă ușor. Acoperă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzităTortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
Cum Ar Fi PepiteleCum Ar Fi Pepitele
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Mustar Preparat, OptionalMustar Preparat, Optional
6
Coaceți 1 oră 15 min. sau până când bucățile de porc sunt fragede. Se amestecă coriandrul tocat rămas chiar înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Ulei Vegetal3 Linguri De Ulei Vegetal
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
DificultateExpert
Gata În1 h, 40 m.
Porții40
Scor De Sănătate18
Tipuri De Feluri De MâncareSos
Revista