Carne De Porc Și Ananas
Porc & ananas Stir-Fry este un fără gluten, fără lactate și întreg 30 rețetă cu 4 porții. Pentru $2.0 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 15g de proteine, 10g de grăsime, și un total de 254 calorii. Mergeți la magazin și ridicați ulei vegetal, ardei iute, ceapă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult această garnitură. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 32 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 72%. Acest scor este destul de bun. Încercați Carne de vită și varză se amestecă, Carne de vită și Broccoli, și Pui și Broccoli se amestecă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul într-un wok la foc mediu-mare; adăugați ceapa și usturoiul și amestecați timp de 2 minute sau până când ceapa s-a înmuiat ușor.
Se scoate din tigaie și se lasă deoparte.
Se amestecă fâșii de porc în unul sau două loturi timp de 1 până la 2 minute sau până când carnea de porc este doar gătită.
Scoateți din tigaie. Lăsați tigaia să se reîncălzească înainte de a găti următorul lot.
În wok-ul fierbinte, prăjiți carnea de porc și ceapa cu ananas, ardei roșu, mazăre de zăpadă și sos de prune; se prăjește aproximativ 2 până la 4 minute sau până când mazărea s-a înmuiat ușor.