Carne de porc ușoară și varză

Carne de porc ușoară și varză
Ușor de porc și varză acră ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară servește 6 și costă $1.43 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 18g de proteine, 3G de grăsime, și un total de 138 calorii. 128 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați sare de ceapă, friptură de porc, buruieni de mărar și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a folosi mărul, puteți urma acest fel principal cu Petrecere Cu Mere! Din boltă – budincă de pâine Craisin de mere ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 6 ore și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 82%. Acest scor este uimitor. Încercați Carne De Porc Și Varză Acră, Usturoi Ușor Peste Noapte, și Sauerkraut și cotlet de porc pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați toate ingredientele într-un aragaz lent și amestecați bine. Scufundați mărul sub celelalte ingrediente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru Conservare,Pentru Conservare,
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Chile Jalapeno Tocat Fin Cu Seminte2 Linguri De Chile Jalapeno Tocat Fin Cu Seminte
2
Gatiti la mare timp de o ora, reduceti focul la minim si continuati sa gatiti timp de 5 ore sau pana cand carnea de porc este gatita. Aruncați mărul și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru Conservare,Pentru Conservare,
2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți
DificultateExpert
Gata În6 hrs, 15 m.
Porții6
Scor De Sănătate18
Revista