Carne De Porc Teriyaki

Carne De Porc Teriyaki
Dacă doriți să adăugați mai multe Japoneză rețete pentru colecția dvs., carnea de porc Teriyaki ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 358 calorii, 27G de proteine, și 11g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4. Pentru $1.01 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Această rețetă de la Taste Of Home necesită amestec de sos teriyaki, orez, făină și filet de porc. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Funcționează bine ca un fel principal destul de ieftin. Cu o lingură scor de 67%, acest fel de mâncare este destul de bun. Rețete similare sunt Carne De Porc Teriyaki, Carne De Porc Teriyaki, și Minge De Porc Teriyaki.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mic, combinați amestecul de sos teriyaki și apa până se dizolvă; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piept Sau Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Cuburi De 3,8 CmPiept Sau Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Cuburi De 3,8 Cm
Miezuri Suplimentare De Floarea-soarelui, OpționalMiezuri Suplimentare De Floarea-soarelui, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Cum Ar Fi Ciocolata Super Umedă Betty Crocker, Coaptă Conform Instrucțiunilor De Pe CutieCum Ar Fi Ciocolata Super Umedă Betty Crocker, Coaptă Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie
2
Puneți făina într-o pungă mare de plastic resigilabilă; adăugați carne de porc și agitați pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
Zahăr Roșu GrosierZahăr Roșu Grosier
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
3 Căni (170 G) De Ceapă Prăjită French's® Original Sau Cheddar3 Căni (170 G) De Ceapă Prăjită French's® Original Sau Cheddar
3
Într-o tigaie mare, rumeniți carnea de porc pe ambele părți în ulei până când sucurile curg limpede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
4
Adăugați sosul teriyaki. Se aduce la fierbere; gatiti si amestecati 1-2 minute sau pana se ingroasa usor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piept Sau Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Cuburi De 3,8 CmPiept Sau Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Cuburi De 3,8 Cm
5
Se servește cu orez.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
DificultateUșor
Gata În15 m.
Porții4
Scor De Sănătate20
Bucătăriijaponezasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista