Carne De Porc Prăjită Cu Sare
Carnea de porc prăjită cu sare ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă face 4 porții cu 388 calorii, 6g de proteine, și 37g de grăsime fiecare. Pentru 61 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați pasta de fasole chiil, sos de soia, praz și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 20 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 19%. Acest scor este destul de rău. Încercați Creveți De Sare Și Piper Cu Spanac Prăjit, Ardei prăjiți cu lămâie, usturoi și sare de mare, și Creveți de sare și piper cu orez prăjit Thailandez pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Feliați carnea de porc foarte subțire, în dreptunghiuri de aproximativ 3 pe 2 inci.
Tăiați prazul pe o părtinire ascuțită în felii de 1 inch. Dacă nu aveți un cuțit ascuțit, înghețați burta de porc timp de 20 de minute înainte de feliere.
Rotiți uleiul în wok și puneți-l la foc mare până când strălucește, dar nu fumează încă.
Adăugați feliile de porc și amestecați până când carnea de porc se rumeneste ușor și și-a pierdut o mare parte din conținutul de apă, aproximativ 4 minute.
Când uleiul începe să sfârâie, mutați deoparte feliile de porc, grupându-le cât mai bine pe o parte a wok-ului. Aruncați toată grăsimea, cu excepția a 1 lingură. Coborâți focul la mediu-scăzut.
Adăugați pasta de fasole chili și fasolea neagră fermentată în bazinul de grăsime din Centrul wok-ului și amestecați până când este parfumat, aproximativ 20 de secunde. Apoi lăsați feliile de porc să reintre în amestecul uleios și amestecați energic pentru a încorpora, adăugând sosul de soia și zahărul.
Adăugați prazul sau ceapa verde. Continuați să prăjiți doar până când prazul / ceapa verde sunt fierte, aproximativ 1 minut. Gustați carnea de porc și condimentați cu sare, dacă este necesar.