Carne de porc prăjită cu ierburi și usturoi cu sos de muștar de miere
Herb și usturoi friptură de porc cotlet cu sos de muștar miere ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 321 calorii, 28G de proteine, și 14g de grăsime. Această rețetă servește 6 și costă 2,03 USD pe porție. Această rețetă este plăcută de 47 de gurmanzi și bucătari. Dacă aveți usturoi, usturoi, miere și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 66%. Acest scor este solid. Încercați Usturoi Herb NY benzi friptură cu sos de smântână muștar, Cotlet De Porc Cu Muștar, și Cotlet De Porc Cu Muștar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F.
Presărați carnea de porc cu sare și piper.
Încălziți o tigaie mare, rezistentă la cuptor, la foc mediu-mare.
Adăugați uleiul; adăugați carnea de porc și gătiți, întorcând ocazional, până se rumenesc pe toate părțile.
Transferați carnea de porc pe o tăietură.
Întoarceți tigaia la foc mediu.
Adăugați untul, cimbrul, pătrunjelul, rozmarinul și usturoiul; gătiți, amestecând, până la parfum, aproximativ 1 minut. Se amestecă panko și 1 linguriță de sare; gătiți, amestecând, până când panko este auriu, aproximativ 2 minute.
Transferați pesmetul prăjit pe o bucată de ceară sau hârtie pergament.
Ungeți carnea de porc cu 2 linguri de muștar și rulați în pesmetul prăjit pentru a acoperi. Întoarceți carnea de porc acoperită în tigaie. Înjumătățiți capetele de usturoi în cruce și adăugați în tigaie. Prăjiți până când un termometru citit instantaneu introdus în centrul cărnii de porc înregistrează 145 de grade F, aproximativ 45 de minute.
Transferați carnea de porc și usturoiul pe o tăietură și lăsați să se odihnească 10 minute.
Între timp, așezați tigaia la foc mediu-mic.
Adăugați mierea, rămânând 1/3 cană muștar și 1/4 cană apă și amestecați până se combină. Se fierbe până când amestecul este ușor îngroșat, aproximativ 2 minute. Feliați carnea de porc și serviți cu usturoiul prăjit și sosul de muștar.