Carne De Porc, Mazăre De Zăpadă Și Ciuperci
Nevoie de o hor d ' oeuvre fără gluten și fără lactate? Carnea de porc, mazărea de zăpadă și ciupercile ar putea fi o rețetă spectaculoasă de încercat. Această rețetă servește 20 și costă 48 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 3G de grăsime, și un total de 92 calorii. Mergeți la magazin și ridicați ciuperci, usturoi, filet de porc și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 29%. Acest scor este destul de rău. Încercați Carne de porc, mazăre de zăpadă și ciuperci pentru doi, Carne De Porc, Mazăre De Zăpadă Și Ciuperci, și Carne de porc, mazăre de zăpadă și ciuperci pentru doi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul în wok sau tigaie mare la foc mare.
Se adaugă carne; se prăjește 1 min.
Adăugați următoarele 5 ingrediente; se prăjește la foc mediu-mare 3 până la 5 min. sau până când carnea este ușor rumenită. Se amestecă sosul și sosul de soia; se prăjește 2 min. sau până când legumele sunt crocante-fragede și carnea este gata.
Se acoperă cu nuci și ceapă.