Carne de porc fiartă în sos de soia întunecat

Carne de porc fiartă în sos de soia întunecat
Carnea de porc fiartă în sos de soia întunecat ar putea fi doar sosul pe care îl căutați. Această rețetă face 8 porții cu 289 calorii, 34G de proteine, și 12g de grăsime fiecare. Pentru $2.03 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de semințe de coriandru, sos de soia, căței de usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 57%. Acest scor este bun. Rețete similare sunt Taitei Cu Sos De Soia, Sparanghel de susan cu sos Aioli de soia-usturoi, și Kebab de friptură de soia cu miere cu sos de lime de coriandru.

Instrucțiuni

1
Se macină fin semințele de coriandru în râșniță. Se amestecă coriandrul măcinat și 2 linguri de apă într-un castron mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coriandru MăcinatCoriandru Măcinat
Semințe întregi De CoriandruSemințe întregi De Coriandru
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
2
Grosolan pur eșalotă și usturoi în mini-procesor, răzuire în jos partea ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
3
Încălziți uleiul într - o oală grea lată de 6 până la 7 litri, la foc moderat, până când este fierbinte, dar nu fumează, apoi gătiți șalotă pur și simplu cu băț de scorțișoară, amestecând ocazional și răzuind orice bucăți maro, până la auriu pal, 4 până la 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stoli Vanilie (optional Pentru A-i Da Lovitura)Stoli Vanilie (optional Pentru A-i Da Lovitura)
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
4
Adăugați amestecul de coriandru, sosul de soia piure, zahărul și cuișoarele și gătiți, amestecând, 2 minute. Creșteți căldura la mare, apoi adăugați carne de porc și gătiți, amestecând ocazional, până când carnea de porc nu mai este roz la exterior, 2 până la 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
5
Adăugați sosul de soia și restul de 5 căni de apă și aduceți la fierbere, amestecând ocazional. Reduceți căldura și fierbeți, parțial acoperit, până când carnea este fragedă, 1 1/2 până la 1 3/4 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură De Mușchi De Porc întreg, Fără ToppinguriFriptură De Mușchi De Porc întreg, Fără Toppinguri
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
6
Între timp, albiți lăstarii de bambus într-o cratiță mare cu apă clocotită 1 minut, apoi scurgeți bine într-o strecurătoare. Se amestecă lăstarii de bambus în carne de porc fiartă și se fierbe, neacoperit, până se înmoaie, aproximativ 15 minute. (Lichidul trebuie redus la aproximativ 2 căni. Dacă este necesar, transferați lăstarii de porc și bambus cu o lingură cu fante într-un castron și fierbeți lichidul pentru a reduce, apoi amestecați lăstarii de porc și bambus.) Aruncați bățul de scorțișoară și condimentați cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stoli Vanilie (optional Pentru A-i Da Lovitura)Stoli Vanilie (optional Pentru A-i Da Lovitura)
1/3 Papaya (hawaian), Tăiat Cubulețe Mici1/3 Papaya (hawaian), Tăiat Cubulețe Mici
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
DificultateExpert
Gata În5 hrs
Porții8
Scor De Sănătate20
Tipuri De Feluri De MâncareSos
Revista