Carne de porc cu zahăr brun cu aragaz lent, cu cartofi dulci
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnitură, așa că încercați carnea de porc cu zahăr brun cu cartofi dulci. O porție conține 226 calorii, 9g de proteine, și 3G de grăsime. Această rețetă servește 8 și costă 74 de cenți pe porție. Această rețetă de la Betty Crocker are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați friptura de umăr de porc, piper, piper măcinat și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 ore și 10 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 64%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Carne De Porc Cu Zahăr Brun Cu Aragaz Lent, Aragaz Lent Ananas Zahăr Brun Tras Carne De Porc, și Loin de porc cu zahăr brun cu aragaz lent cu glazură balsamică.
Instrucțiuni
Așezați felii de cartofi dulci în aragazul lent de 5 până la 6 litri.
Așezați carnea de porcpe cartofi dulci.
Se amestecă ingredientele rămase într-un castron mic; stropițipeste carne de porc și cartofi.
Acoperiți și gătiți la foc mic, setând 8 până la 10 ore.
Scoateți carnea de porc din aragaz; așezați pe tabla de tăiat.
Scoateți șirurilesau plasă din carne de porc.
Tăiați carnea de porc în felii sau trageți carnea de porc în servirebucăți folosind 2 furculițe.
Se serveste cu cartofi dulci, spooning sucuri pestecarne de porc.