Carne de porc cu sos de cidru

Carne de porc cu sos de cidru
Nevoie de o garnitură fără lactate? Carnea de porc cu sos de tigaie de cidru ar putea fi o rețetă spectaculoasă de încercat. Această rețetă face 4 porții cu 449 calorii, 11g de proteine, și 4G de grăsime fiecare. Pentru $1.28 pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Mergeți la magazin și ridicați usturoi, cimbru, oțet de cidru și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 48%. Acest scor este solid. Încercați Slow Cooker Cider a tras carne de porc cu sos de grătar de cidru, Cotlet de porc cu sos de tigaie de cidru, și Cotlet De Porc Cu Sos De Cidru pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 400 F. gătiți cuscusul conform pachetului directions.In o cratiță mică, aduceți prunele, cidrul, oțetul și cimbru la fierbere. Se reduce focul la mediu-mic și se fierbe până se reduce la jumătate, aproximativ 8 minute.Între timp, încălziți uleiul într-o tigaie mare la foc mediu-mare. Condimentează carnea de porc cu sare și piper. Se fierbe carnea de porc, întorcându-se o dată, până se rumeneste, dar nu este gătită, aproximativ 1 minut pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
6 Frunze Exterioare Dintr-un Radicchio Mare6 Frunze Exterioare Dintr-un Radicchio Mare
1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch
Prune UscatePrune Uscate
8 Sani De Fazan Daca Sunt Mici)8 Sani De Fazan Daca Sunt Mici)
2 Cesti Catei De Usturoi2 Cesti Catei De Usturoi
Salată Tocată și Roșii Tocate, OpționalSalată Tocată și Roșii Tocate, Opțional
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Margarină Pareve, Topită2 Linguri De Margarină Pareve, Topită
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
Pulpe și Picioare De PuiPulpe și Picioare De Pui
2
Transferați într-un vas de copt sigur pentru cuptor, puneți-l în cuptor și prăjiți până când nu rămâne nicio urmă de roz, aproximativ 10 minute.Întoarceți tigaia la foc mediu-mic, adăugați ceapa și gătiți până se înmoaie, aproximativ 6 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
Pulpe și Picioare De PuiPulpe și Picioare De Pui
3
Adăugați usturoiul și gătiți încă 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
4
Adăugați amestecul de cidru și fierbeți încă 2 minute. Puneți sosul de tigaie peste carnea de porc și serviți cu cuscusul.Bacsis: pentru a preveni ca prunele și alte alimente lipicioase să se agațe de cuțit în timp ce tocați, umeziți un prosop de hârtie cu ulei vegetal și ștergeți frecvent lama cu el.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente
6 Frunze Exterioare Dintr-un Radicchio Mare6 Frunze Exterioare Dintr-un Radicchio Mare
Prune UscatePrune Uscate
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Salată Tocată și Roșii Tocate, OpționalSalată Tocată și Roșii Tocate, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual
Gumă De Fructe Cu Dungi PortocaliiGumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
DificultateNormal
Gata În25 m.
Porții4
Scor De Sănătate11
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista