Carne de porc cu sos de cidru
Nevoie de o garnitură fără lactate? Carnea de porc cu sos de tigaie de cidru ar putea fi o rețetă spectaculoasă de încercat. Această rețetă face 4 porții cu 449 calorii, 11g de proteine, și 4G de grăsime fiecare. Pentru $1.28 pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Mergeți la magazin și ridicați usturoi, cimbru, oțet de cidru și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 48%. Acest scor este solid. Încercați Slow Cooker Cider a tras carne de porc cu sos de grătar de cidru, Cotlet de porc cu sos de tigaie de cidru, și Cotlet De Porc Cu Sos De Cidru pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 400 F. gătiți cuscusul conform pachetului directions.In o cratiță mică, aduceți prunele, cidrul, oțetul și cimbru la fierbere. Se reduce focul la mediu-mic și se fierbe până se reduce la jumătate, aproximativ 8 minute.Între timp, încălziți uleiul într-o tigaie mare la foc mediu-mare. Condimentează carnea de porc cu sare și piper. Se fierbe carnea de porc, întorcându-se o dată, până se rumeneste, dar nu este gătită, aproximativ 1 minut pe fiecare parte.
Transferați într-un vas de copt sigur pentru cuptor, puneți-l în cuptor și prăjiți până când nu rămâne nicio urmă de roz, aproximativ 10 minute.Întoarceți tigaia la foc mediu-mic, adăugați ceapa și gătiți până se înmoaie, aproximativ 6 minute.
Adăugați usturoiul și gătiți încă 2 minute.
Adăugați amestecul de cidru și fierbeți încă 2 minute. Puneți sosul de tigaie peste carnea de porc și serviți cu cuscusul.Bacsis: pentru a preveni ca prunele și alte alimente lipicioase să se agațe de cuțit în timp ce tocați, umeziți un prosop de hârtie cu ulei vegetal și ștergeți frecvent lama cu el.