Această rețetă servește 4 și costă 5,12 USD pe porție. O porție conține 401 calorii, 7g de proteine, și 12g de grăsime. 2 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți la îndemână frunze de dafin, șobolani, bulion de pui și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 37%. Acest scor nu este atât de super. Încercați Carne De Porc Înăbușită, Carne De Porc Înăbușită, și Bere Carne De Porc Fiert Shanks pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Înveliți un vas mare sau un cuptor olandez cu ulei de arahide la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ardei Jalapeno Mic Rosu Sau Verde
Echipamente pe care le vei folosi
2 Lime, Coaja Rasă De La Una, Sucul De La Ambele
2
Adăugați usturoiul, țelina și ceapa. Gatiti pana cand legumele sunt rumenite, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
3
Adăugați coapsele în oală împreună cu sarea, boabele de piper, Golful și cimbru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mănunchi De Ierburi Aromatice: Coriandru Proaspăt, Maghiran Sau Oregano și Cimbru
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
4
Se toarnă bulionul de pui și vinul, apoi se adaugă suficientă apă pentru a acoperi abia coada. Se aduce la fierbere, apoi se reduce focul, se acoperă și se fierbe timp de 1 oră și 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecei, Tăiați în Cuburi De 2,5 Cm
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
5
Scoateți gambele din oală și așezați-le pe un suport de sârmă peste o tavă de foi. Lăsați gambele să se scurgă și să se răcească, 25 până la 30 de minute. Dacă aveți timp, puteți așeza și gambele la frigider, neacoperite, timp de 2 până la 3 ore (acest lucru va ajuta cu adevărat la uscarea exterioarelor gambelor, astfel încât atunci când le prăjiți să devină super crocante și, de asemenea, să nu stropească la fel de mult).
Echipamente pe care le vei folosi
Bitul De Copt Portocaliu M&m
Grăsime De Porc înapoi
6
Se usucă gambele răcite și scurse cu prosoape de hârtie.
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
7
Se presară cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
8
Încălziți 3 inci de ulei de arahide într-o oală adâncă și grea, cum ar fi un cuptor olandez sau o oală înaltă, la 350 de grade F. lucrând în loturi, adăugați cu grijă gambele în oală, cu pielea în jos. Acoperiți și lăsați ușor întredeschise până când uleiul se așează. Gătiti, întorcându-vă o dată, până când gambele sunt maro auriu și crocante, 10 până la 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ardei Jalapeno Mic Rosu Sau Verde
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
2 Lime, Coaja Rasă De La Una, Sucul De La Ambele
9
Se scurge și se condimentează cu sare. Repetați cu restul de coadă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
10
Serviți cozile de porc prăjite crocante cu caperul prăjit și Gremolata de lămâie și sosul chimichurri dacă folosiți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chimichurri
Coadă De Porc
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
11
Așezați stafidele aurii într-un bol cu apă fierbinte cu 1 lingură de miere și strângeți-le ușor cu spatele unei linguri pentru a le îngrășa înapoi. Rehidratați timp de 2 până la 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stafide Aurii
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
12
Se scurge și se lasă deoparte.
13
Încălziți uleiul de 1/2 inci la 350 grade F într-o tigaie sotată la foc mediu-mare. Prăjiți caperele timp de 30 până la 45 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Muștar, De Preferat Dijon
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
14
Se scurge și se lasă deoparte.
15
Combinați pătrunjelul, coaja de lămâie, sucul de lămâie, șalotele, usturoiul, restul de 1 lingură de miere, caperele prăjite și stafidele într-un bol de amestecare și amestecați. Condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Nonpareils Argintii
Frișcă Suplimentară Groasă
1/4 Cană De Grăsime De Porc
1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)
3 Linguri Muștar, De Preferat Dijon
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec Natural Pentru Prăjituri
16
Stropiți cu uleiul de măsline și lăsați-l deoparte pentru a permite aromelor să se unească, 10 până la 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)