Carne De Porc Butt Injecție Marinata

Carne De Porc Butt Injecție Marinata
Marinada de injecție a fundului de porc este o fără gluten și vegan rețetă cu 5 porții. Pentru 7 cenți pe porție, această rețetă acoperă 0% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 56 calorii, 0g de proteine, și 0g de grăsime. Acesta este adus la tine de retetele mele. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 minute. Dacă aveți suc de mere, suc de struguri, zahăr și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult această marinadă. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular improvabil de 7%. Încercați Cuptor tras carne de porc de la cap la cap de porc, Carne De Porc Cap La Cap Freca Uscat, și Carne De Porc Afumată pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Amestecați toate ingredientele într-un bol mediu. A se păstra într-un recipient etanș la frigider până la 2 săptămâni.
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
DificultateUșor
Gata În5 m.
Porții5
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareAsezonareMarinada
Revista