Cardamom-Cremă De Cafea
O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 112g de grăsime, și un total de 1180 calorii. Pentru $ 4.03 pe portie, această rețetă acoperă 8% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Mergeți la magazin și ridicați zahăr, gălbenușuri de ou, amidon de porumb și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 14%. Acest scor nu este atât de uimitor. Rețete similare includ Cremă De Cireșe Și Cardamom, Crepe de Cardamom cu lămâie cu cremă de rubarbă de căpșuni, și Cafea Cardamom.
Instrucțiuni
Într-o cratiță nereactivă, aduceți laptele, fasolea de vanilie, boabele de cafea zdrobite și cardamomul la foc mic la foc mediu. Opriți imediat focul și lăsați-l deoparte pentru a infuza timp de 15 minute. Între timp, într-un mixer prevăzut cu un atașament de măturică (sau folosind un mixer de mână), bateți gălbenușurile de ou, zahărul și sarea până la galben pal și pufos. Cu mixerul care funcționează la viteză mică, amestecați amidonul de porumb, apoi turnați foarte treptat amestecul de lapte fierbinte, amestecându-l în timp ce mergeți.
Se strecoară amestecul printr-o sită fină înapoi în cratiță, pentru a-l netezi și pentru a îndepărta condimentele.
Șoptind constant, gătiți la foc mediu-mare până se îngroașă și doar fierbe. Când amestecul se îngroașă, biciul va lăsa urme pe fundul vasului și amestecul va avea câteva bule mari care fierb până sus. Gatiti doar pana cand nu ramane nici un gust sau sentiment de amidon.
Se ia de pe foc și se amestecă untul până se topește.
Se toarnă în 4 căni de cremă, ramekins sau căni și se răcește, neacoperit, cel puțin 2 ore sau peste noapte.
Serviți răcit, așezând o boabe de cafea întregi în centrul fiecărei porții.