Caramele individuale, Pecan și chipsuri de piersici
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați chipsuri individuale de caramel, Pecan și piersici. Această rețetă servește 6 și costă 1,32 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 18g de grăsime, și un total de 367 calorii. Mergeți la magazin și ridicați sare, bucăți de caramel, nuci pecan și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 28%. Acest scor este destul de rău. Încercați Vioi Individuale Peach Chipsuri, Chipsuri individuale de piersici de ghimbir fără cereale, și Chipsuri Individuale De Mere pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 350 F.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Așezați șase ramekine de 1 1/4 cană sau cupe de cremă pe o foaie mare de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
3
Se amestecă piersicile, zahărul și sucul de lămâie într-un castron mare pentru a se amesteca. Împărțiți umplutura între ramekins.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Lămâie
1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate
Zahăr
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
Bol
1
Bateți făina, zahărul brun și sarea într-un castron mare pentru a se amesteca. Folosind vârful degetelor, frecați untul până când amestecul se ține împreună în aglomerări. Se amestecă caramelul și nucile pecan; se presară peste umplutură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Brun
Unt
Nuci Pecan
Caramele
Făină Pentru Toate Scopurile
Sare
Condimente Uscate Freca
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
2
Coaceți chipsurile până când umpleți bulele și toppingul este maro auriu, aproximativ 40 de minute. Se răcește 10 minute.