Caramel negrese II
Caramel Brownies II ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de desert. Această rețetă servește 15. Pentru $1.13 pe portie, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 444 calorii, 6g de proteine, și 22g de grăsime. Dacă aveți la îndemână unt, caramele ambalate individual, lapte evaporat și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Această rețetă de la Allrecipes are 56 de fani. Un cuplu de oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare American. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. În general, această rețetă câștigă o nu atât de super scor spoonacular de 35%. Rețete similare sunt Prietenul Negrese {Caramel Negrese}, Brownies Cu Caramel Sărat Vs Brownies Cu Caramel Sărat #LeftoversClub, și Negrese Cu Caramel.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți un vas de copt de 9x13 inch.
Topiți caramelele și 1/3 cană de lapte evaporat la foc foarte mic, amestecând ocazional până se omogenizează.
Combinați amestecul de tort, untul topit, restul de 1/3 cană de lapte evaporat, vanilie și nuci.
Se amestecă bine și se întinde 1/2 din aluat în tigaia pregătită.
Coaceți la 350 grade F (175 grade C) timp de 8 minute.
Presărați chipsurile de ciocolată uniform peste brownies parțial gătite.
Se toarnă amestecul de caramel topit deasupra și cu o linguriță picură uniform restul de 1/2 din aluat deasupra.
Coaceți la 350 grade F (175 grade C) timp de 20 de minute.
Lăsați brownies să se răcească în tigaie, apoi tăiați-le în bare.