Caraibe Banana Split
Caraibe Banana Split este un fără gluten desert. Pentru $1.48 pe portie, această rețetă acoperă 13% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. O porție conține 676 calorii, 10g de proteine, și 31g de grăsime. 3 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Este adus la tine de Toțiretete. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare din America Centrală. Mergeți la magazin și ridicați suc de lămâie, sirop de ciocolată, rom și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 18 minute. În general, această rețetă câștigă un nu este atât de excelent scor spoonacular de 38%. Încercați Pâine Sănătoasă Cu Banane Despicate, Mahimahi din Caraibe cu chutney de banane, și Banana Split Plăcintă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Topiți untul într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare. Gatiti bananele in unt pana se rumenesc si incepeti sa se inmoaie, aproximativ 1 minut.
Scoateți tigaia de pe foc; amestecați romul, nucșoara și scorțișoara. Folosiți un chibrit lung sau o brichetă pentru a aprinde cu atenție lichidul din tigaie. Se lasă să ardă timp de 15 până la 30 de secunde; dacă este necesar, stingeți așezând capacul tigaie.
Continuați să gătiți până când sosul s-a redus la jumătate, 2 până la 3 minute. Se amestecă sucul de lămâie; gătiți timp de 1 minut suplimentar.
Împărțiți înghețata între 4 boluri de servire. Completați fiecare cu amestecul cald de banane și sos de rom.
Stropiți fiecare înghețată cu sos de ciocolată și acoperiți cu frișcă.