Capsicum Zunka

Capsicum Zunka
Capsicum Zunka ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 4 și costă 44 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 5g de grăsime, și un total de 117 calorii. Această rețetă de la Toateretete are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați ulei vegetal, ceapă, semințe de muștar și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 59%. Acest scor este solid. Încercați Capsicum Zunka-Capsicum Besan Subzi sau Fry | Capsicum s, Capsicum Senagapindi Kura ~ Andhra Stil Capsicum Besan Se Amestecă Fry, și Cartofi Capsicum Curry – Aloo Capsicum Subzi pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul într-o tigaie mare sau wok la foc mediu-mare. Se amestecă semințele de muștar. Când semințele de muștar încep să crape, amestecați ceapa. Gatiti 1 minut, apoi amestecati ardei verzi, turmeric, sare si praf de chili. Reduceți căldura la mediu scăzut, acoperiți și gătiți 3 până la 4 minute. Se amestecă făina de năut, amestecând bine; acoperiți și gătiți încă 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină De NăutFăină De Năut
1/4 Cana Ardei Gras Verde Tocat, Optional1/4 Cana Ardei Gras Verde Tocat, Optional
Pentru Asezonarea CărniiPentru Asezonarea Cărnii
1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire
TurmericTurmeric
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
(tub Mare)(tub Mare)
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
Pachete De 5 Până La 8,8 Uncii De 90 De Secunde, Orez Integral Din Cereale Gata Pentru Cuptorul Cu Microunde Sau 4 Căni De Orez Brun GătitPachete De 5 Până La 8,8 Uncii De 90 De Secunde, Orez Integral Din Cereale Gata Pentru Cuptorul Cu Microunde Sau 4 Căni De Orez Brun Gătit
DificultateUșor
Gata În20 m.
Porții4
Scor De Sănătate22
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista