Cappuccino Panna Cotta cu sos de ciocolată
Nevoie de un desert fără gluten? Cappuccino Panna Cotta cu sos de ciocolată ar putea fi o super rețetă de încercat. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 9g de proteine, 95g de grăsime, și un total de 1189 calorii. Pentru $ 2.85 pe portie, această rețetă acoperă 14% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 4 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați zahăr, sirop de porumb, smântână grea și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 4 ore și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 31%. Acest scor nu este atât de uimitor. Încercați Ghostly Panna Cottas cu sos îngrozitor(Panna Cotta cu sos de afine-portocale), Panna Cotta de migdale de ciocolată cu sos de cireșe, și Panna Cotta de ciocolată cu sos de rodie de vin Port pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mic cu apă rece, scufundați foile de gelatină pentru a se înmuia. Vor trece de la rigid la moale, cam ca textura unei lentile de contact uriașe. Simțiți-vă unul-este atât de cool!
Într-o cratiță mică, combinați smântâna, zahărul și pudra de espresso. Împărțiți fasolea de vanilie pe lungime pe o parte, deschideți-o și răzuiți semințele cu un cuțit.
Adăugați semințele și corpul în tigaie.
Bateți pentru a combina totul.
Aduceți amestecul de cremă la fierbere și apoi opriți imediat focul.
Scoateți foile de gelatină înmuiate din apă și stoarceți excesul de apă.
Adăugați foile de gelatină în tigaie și amestecați pentru a combina.
Puneți imediat amestecul de cremă în patru ramekine de 6 uncii și dați-l la frigider timp de 2 până la 3 ore sau
PENTRU SOSUL DE CIOCOLATĂ
Umpleți o cratiță mică cu 1 inch de apă și aduceți-o la fierbere (BTB).
Într-un castron mediu rezistent la căldură, combinați chipsurile de ciocolată, smântâna grea, untul și siropul de porumb. așezați vasul deasupra tăvii cu apă (aceasta este o configurație cu cazan dublu). Reduceți căldura la foc mic. Se amestecă până când ciocolata s-a topit și toate ingredientele sunt combinate.
Scoateți și utilizați imediat sau depozitați într-un loc cald până când este gata de utilizare.
PENTRU A DESFACE PANNA COTTA
Umpleți o cratiță mică cu 1 inch de apă și aduceți la fierbere, apoi opriți focul. Rulați un cuțit de decojit în jurul marginii exterioare a panna cotta pentru a-l slăbi. Setați fiecare ramekin în cratiță timp de 10 secunde.
Așezați o mică farfurie de servire deasupra fiecărui ramekin și răsturnați-o pentru a desface panna cotta. Dacă nu se eliberează, puneți ramekinul în apă încă câteva secunde și încercați din nou.
Pentru a servi, puneți câteva linguri de sos de ciocolată în jurul panna cotta și presărați cu câteva fasole espresso acoperite cu ciocolată.