Cappuccino Frosty Caramel
Frosty Caramel Cappuccino este o băutură fără gluten . Această rețetă servește 2 și costă 83 de cenți per porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8 g de proteine , 18 g de grăsimi și un total de 309 de calorii . De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute . 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână lapte, smântână jumătate, granule de cafea și alte câteva ingrediente, le puteți face. Doar câțiva oameni le-a plăcut foarte mult acest preparat sudic. Vă este adus de Taste of Home. Cu un scor de 35% , acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare sunt Desert cu cappuccino cu portocale înghețate , plăcintă cu mere cu caramel și prăjituri cu cappuccino cu caramel .
Instrucțiuni
Într-un blender, combinați jumătatea și jumătate, laptele, 3 linguri de topping de caramel, cafeaua și cuburile de gheață; se acopera si se proceseaza pana se omogenizeaza.
Se toarnă în două pahare răcite. Acoperiți cu frișcă și stropiți cu toppingul de caramel rămas.
Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel
Riesling, vinul spumant și Zinfandel sunt alegeri excelente pentru sud. În general, există câteva reguli care te vor ajuta să asortezi vinul cu mâncarea din sud. Riesling-ul sau vinul alb spumant, prietenos cu mâncarea, se potrivesc cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este grozav cu preparate la grătar. Un vin pe care l-ați putea încerca este Schmitt Sohne Riesling Spatlese. Are 4,4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 11 dolari.
![Schmitt Sohne Riesling Spatlese]()
Schmitt Sohne Riesling Spatlese
Acest Riesling complet copt are arome de fructe extrem de extrase de caise și piersici, cuplate cu suficientă aciditate pentru a-i oferi o senzație de gură fermă și suculentă. Excelent în sine sau pentru a completa brânzeturile moi sau cu filă albastră, mâncărurile mai bogate cu sosuri și mâncăruri asiatice. Alcool: 7,5-8,5% în volum