Usturoiul prăjit și Caponata de vinete ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Pentru 57 cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 16. O porție conține 167 calorii, 3G de proteine, și 6g de grăsime. Această rețetă de la Kraft Recipes are 3 fani. Un amestec de parmezan, conserve de roșii, vinete și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 25 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 53%. Acest scor este destul de bun. Încercați Caponata de usturoi și vinete prăjite, Caponata De Vinete Prăjite, și Caponata De Vinete Prăjite pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Încălziți cuptorul la 191°.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Tăiați o felie groasă de 1/2 inch deasupra usturoiului, expunând cuișoarele; aruncați deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
3
Periați ușor partea tăiată a usturoiului cu ulei; înfășurați bine în folie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
4
Așezați pe foaia de copt. Pierce vinete în mai multe locuri cu furculiță sau cuțit ascuțit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orzo Sau Paste în Formă De Orez
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
1 Rulou Galben Cu Fructe
5
Așezați pe foaia de copt cu usturoi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
6
Coaceți 50 min. până la 1 oră sau până când ambele sunt fragede; se răcește ușor.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
7
Cojiți vinetele, apoi tăiați-le în bucăți mici; așezați într-un castron mediu. Se toacă 3 căței de usturoi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)
Orzo Sau Paste în Formă De Orez
Carne Măcinată
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
8
Se adaugă în vinete împreună cu roșiile, pătrunjelul, ceapa și oțetul; se amestecă bine. Refrigerați 2 ore. Între timp, puneți la frigider usturoiul rămas pentru o altă utilizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orzo Sau Paste în Formă De Orez
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
1/4 Cană De Grăsime De Porc
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
9
Presărați amestecul de vinete cu brânză chiar înainte de servire.