Capete Arse În Stil Kansas City

Niciodată nu poți avea prea multe rețete curs principal, asa ca da Kansas City-stil ars Se termină o încercare. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 80g de proteine, 29G de grăsime, și un total de 753 calorii. Această rețetă servește 12. Pentru $ 5.2 pe portie, această rețetă acoperă 39% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 9 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați sare, boia de ardei, praf de usturoi și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până zahăr brun ai putea urma acest curs principal cu Briose cu zahăr brun cu glazură de unt brun ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 ore și 50 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 84%. Acest scor este minunat. Încercați Coaste În Stil Kansas City, Sos BBQ în stil Kansas City, și Coaste De Porc În Stil Kansas City pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Echipament Special: un fumător sau un grătar
Cerneti zaharul brun, zaharul granulat, sarea, pudra de chili, boia de ardei, ardeiul negru, chimenul, praful de usturoi, pudra de ceapa si ardeiul cayenne intr-un bol mediu si amestecati bine. Pune deoparte.
Tăiați toată grăsimea tare din piept. Tăiați toată grăsimea moale la 1/4 inch. Pregătiți un fumător sau un grătar, urmând instrucțiunile producătorului. Stabilizați temperatura la 220 de grade F. Folosiți un lemn ușor, cum ar fi hickory sau cherry, pentru aroma de fum. Acoperiți generos toate părțile pieptului cu frecarea și masați-l ușor. Rezervați restul de frecare. Fumați carnea până când un termometru citit instantaneu înregistrează 170 până la 185 de grade F atunci când este introdus în partea plată a pieptului, aproximativ 1 oră pe kilogram. De exemplu, un piept de 10 kilograme poate avea nevoie să fumeze aproximativ 10 sau mai multe ore. Monitorizați temperatura internă.
Separați punctul cărnii de plat. În acest moment puteți tăia partea plată de pe piept și puteți mânca. Tăiați grăsimea vizibilă din punctul pieptului și acoperiți-o cu frecarea rezervată. Întoarceți carnea la fumător și continuați să gătiți până când temperatura internă a punctului de piept atinge 200 de grade F.
Scoateți pieptul de la fumător pe o tăietură și lăsați-l să stea timp de 10 până la 20 de minute.
Tăiați în bucăți și transferați-le într-un platou de servire.
Serviți-l fierbinte cu sosul preferat pe lateral.