Capete Arse În Stil Kansas City

Capete Arse În Stil Kansas City
Niciodată nu poți avea prea multe rețete curs principal, asa ca da Kansas City-stil ars Se termină o încercare. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 80g de proteine, 29G de grăsime, și un total de 753 calorii. Această rețetă servește 12. Pentru $ 5.2 pe portie, această rețetă acoperă 39% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 9 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați sare, boia de ardei, praf de usturoi și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până zahăr brun ai putea urma acest curs principal cu Briose cu zahăr brun cu glazură de unt brun ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 ore și 50 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 84%. Acest scor este minunat. Încercați Coaste În Stil Kansas City, Sos BBQ în stil Kansas City, și Coaste De Porc În Stil Kansas City pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Echipament Special: un fumător sau un grătar
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
3
Cerneti zaharul brun, zaharul granulat, sarea, pudra de chili, boia de ardei, ardeiul negru, chimenul, praful de usturoi, pudra de ceapa si ardeiul cayenne intr-un bol mediu si amestecati bine. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prăjite și FisticPrăjite și Fistic
1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire
Măsline Coapte Fără Sâmburi Sau Umplute Cu Piment, OpționalMăsline Coapte Fără Sâmburi Sau Umplute Cu Piment, Opțional
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
Ceapa Alba Tocata (de La 1 Ceapa Mare Sau 2 Mici)Ceapa Alba Tocata (de La 1 Ceapa Mare Sau 2 Mici)
Pachet Milk DudsPachet Milk Duds
Lichid-uncii De Apă ProaspătăLichid-uncii De Apă Proaspătă
Ceapa Dulce De Maui Sau Vidalia, Tocata GrosierCeapa Dulce De Maui Sau Vidalia, Tocata Grosier
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
4
Tăiați toată grăsimea tare din piept. Tăiați toată grăsimea moale la 1/4 inch. Pregătiți un fumător sau un grătar, urmând instrucțiunile producătorului. Stabilizați temperatura la 220 de grade F. Folosiți un lemn ușor, cum ar fi hickory sau cherry, pentru aroma de fum. Acoperiți generos toate părțile pieptului cu frecarea și masați-l ușor. Rezervați restul de frecare. Fumați carnea până când un termometru citit instantaneu înregistrează 170 până la 185 de grade F atunci când este introdus în partea plată a pieptului, aproximativ 1 oră pe kilogram. De exemplu, un piept de 10 kilograme poate avea nevoie să fumeze aproximativ 10 sau mai multe ore. Monitorizați temperatura internă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Pachete (85 G) De Biscuiți Ladyfingers2 Pachete (85 G) De Biscuiți Ladyfingers
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
5
Separați punctul cărnii de plat. În acest moment puteți tăia partea plată de pe piept și puteți mânca. Tăiați grăsimea vizibilă din punctul pieptului și acoperiți-o cu frecarea rezervată. Întoarceți carnea la fumător și continuați să gătiți până când temperatura internă a punctului de piept atinge 200 de grade F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
6
Scoateți pieptul de la fumător pe o tăietură și lăsați-l să stea timp de 10 până la 20 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
7
Tăiați în bucăți și transferați-le într-un platou de servire.
8
Serviți-l fierbinte cu sosul preferat pe lateral.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
DificultateExpert
Gata În10 hrs, 50 m.
Porții12
Scor De Sănătate40
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista