Caper, roșii și unt de măsline
Caperul, roșiile și untul de măsline sunt fără gluten, primar și pescatarian rețetă cu 4 porții. Pentru $1.17 pe portie, această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 240 calorii, 2G de proteine, și 25g de grăsime. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Funcționează bine ca o farfurie. Mergeți la magazin și ridicați unt, capere îmbuteliate, frunze de oregano și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 13%, acest fel de mâncare nu este atât de super. Rețete similare sunt Compot De Roșii, Măsline, Caper, Cod prăjit cu tapenadă caldă de roșii-măsline-caper, și Salată De Roșii, Caper, Măsline Și Brânză Albastră.
Instrucțiuni
Într-un robot de bucătărie, rotiți împreună untul, usturoiul și hamsiile până se omogenizează.
Adăugați ingredientele rămase și pulsați de 3 ori (doriți ca ingredientele să fie acoperite în unt, dar încă în bucăți mari).
Așezați o bucată de folie de plastic pe o suprafață de lucru. Folosind o spatulă de cauciuc, răzuiți untul pe lungime pe plastic. Ridicați marginea superioară a plasticului în sus și peste unt pentru a întâlni marginea inferioară a plasticului.
Rola unt spre tine, seara-l într-un jurnal despre 4 in. lung. Răsuciți capetele plasticului pentru a sigila. Se răcește până se întărește, aproximativ 30 de minute.
Îndepărtați folia de plastic și tăiați 1/4 in. porțiuni (aproximativ 1 lingură.) pentru a servi peste fripturi la grătar.
Faceți înainte: până la 1 săptămână (păstrați răcit) sau până la 1 lună (păstrați congelat, înfășurat în mai multe straturi de plastic).