Canoas ("canoe" de pătlagină coapte umplute cu carne măcinată)

Canoas (
Canoas ("canoe" coapte de pătlagină umplute cu carne măcinată) ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă fără gluten și primară servește 16 și costă 67 de cenți pe porție. O porție conține 162 calorii, 6g de proteine, și 4G de grăsime. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați oregano, șuncă, brânză cheddar și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 26%. Acest scor este destul de rău. Încercați Pl 9tanos Maduros Rellenos de Carne (Pătlagine coapte umplute cu carne), Pottage De Pătlagină Semi-Coaptă, și Aborrajados de PL aprox. Tano (blinele coapte de pătlagină) pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Pentru a pregăti umplutura, încălziți o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UmpluturăUmplutură
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Adăugați sare și carne de vită; gatiti 2 minute, amestecand sa se năruie. Se amestecă ardeiul gras și următoarele 7 ingrediente (prin frunza de dafin); gatiti 5 minute sau pana cand ardeiul gras este fraged. Aruncați frunza de dafin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei GrasArdei Gras
Frunze De DafinFrunze De Dafin
Carne De VităCarne De Vită
SareSare
4
Pentru a pregăti pătlagina, lucrând cu câte un pătlagină, tăiați o porțiune mică din curba exterioară pentru a face o suprafață plană. Faceți o tăietură longitudinală pe curba interioară, având grijă să nu tăiați până la capăt (pătlagina va semăna acum cu o canoe). Scoateți cu grijă aproximativ 1 lingură de pătlagină din tăierea centrală pentru a permite loc pentru umplere. Repetați cu plantanele rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PătlaginăPătlagină
5
Așezați pătlaginele pe o foaie de copt acoperită cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
PătlaginăPătlagină
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
6
Ungeți uleiul uniform peste pătlagine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PătlaginăPătlagină
Ulei De GătitUlei De Gătit
7
Presărați pătlagine cu 1/4 linguriță sare și piper roșu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei RoșuArdei Roșu
PătlaginăPătlagină
SareSare
8
Coaceți la 350 timp de 25 de minute sau până când pătlaginele sunt fragede; lasa sa se raceasca usor. Umpleți fiecare pătlagină cu 1/4 cană de umplutură; acoperiți fiecare cu 1 lingură de brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PătlaginăPătlagină
UmpluturăUmplutură
BrânzăBrânză
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
9
Coaceți încă 10 minute sau până când pătlaginele sunt fragede și brânza se topește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PătlaginăPătlagină
BrânzăBrânză
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții16
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista