Canoas ("canoe" de pătlagină coapte umplute cu carne măcinată)
Canoas ("canoe" coapte de pătlagină umplute cu carne măcinată) ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă fără gluten și primară servește 16 și costă 67 de cenți pe porție. O porție conține 162 calorii, 6g de proteine, și 4G de grăsime. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați oregano, șuncă, brânză cheddar și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 26%. Acest scor este destul de rău. Încercați Pl 9tanos Maduros Rellenos de Carne (Pătlagine coapte umplute cu carne), Pottage De Pătlagină Semi-Coaptă, și Aborrajados de PL aprox. Tano (blinele coapte de pătlagină) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 35
Pentru a pregăti umplutura, încălziți o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Adăugați sare și carne de vită; gatiti 2 minute, amestecand sa se năruie. Se amestecă ardeiul gras și următoarele 7 ingrediente (prin frunza de dafin); gatiti 5 minute sau pana cand ardeiul gras este fraged. Aruncați frunza de dafin.
Pentru a pregăti pătlagina, lucrând cu câte un pătlagină, tăiați o porțiune mică din curba exterioară pentru a face o suprafață plană. Faceți o tăietură longitudinală pe curba interioară, având grijă să nu tăiați până la capăt (pătlagina va semăna acum cu o canoe). Scoateți cu grijă aproximativ 1 lingură de pătlagină din tăierea centrală pentru a permite loc pentru umplere. Repetați cu plantanele rămase.
Așezați pătlaginele pe o foaie de copt acoperită cu spray de gătit.
Ungeți uleiul uniform peste pătlagine.
Presărați pătlagine cu 1/4 linguriță sare și piper roșu.
Coaceți la 350 timp de 25 de minute sau până când pătlaginele sunt fragede; lasa sa se raceasca usor. Umpleți fiecare pătlagină cu 1/4 cană de umplutură; acoperiți fiecare cu 1 lingură de brânză.
Coaceți încă 10 minute sau până când pătlaginele sunt fragede și brânza se topește.