Cannoli prăjiți necesită aproximativ 4 ore și 21 de minute de la început până la sfârșit. Pentru 79 cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 12. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 7g de proteine, 18g de grăsime, și un total de 362 calorii. 52 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Un amestec de lichior de portocale, ciocolată, fistic și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 33%, ceea ce este destul de rău. Rețete similare includ Cannoli Prăjiți, Chip de ciocolată–Cannoli portocalii (Cannoli di Ricotta), și Cannoli Desert Pizzan și ciocolată Cannoli Pizzettes.
Instrucțiuni
1
Într-un castron mare, bateți smântâna cu zahărul cofetarilor până se formează vârfuri moi. Într-un bol mare de amestecare, amestecați lichiorul și scorțișoara în ricotta. Apoi amestecați jumătate din frișcă pentru a o ușura. Îndoiți ușor frisca rămasă. Îndoiți fisticul în amestecul de cremă de ricotta. Umpleți o pungă de patiserie fără vârf cu amestecul pentru a umple cojile de cannoli. Introduceți umplutura în cochilii doar până la marginile cochiliei. Congelați cannoli timp de 4 ore sau peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Pudră
Coji De Cannoli
Frișcă
Nuci De Fistic
Scorțișoară
Lichior
Brânză Ricotta
Coji De Paste
Cremă
Echipamente pe care le vei folosi
Bol De Amestecare
Sac De Patiserie
2
Preîncălziți uleiul la 350 de grade F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
3
Bateți făina, zahărul, oul și laptele împreună într-un castron puțin adânc. Scufundați cannoli congelați în aluat, scuturând excesul. Coborâți în uleiul fierbinte. Se prăjește aproximativ 3 minute până devine ușor auriu, mișcând cannoli-ul astfel încât să se coloreze uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate Scopurile
Zahăr
Lapte
Fâșie De Coajă De Lămâie
Ouă
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
4
Scurgeți pe prosoape de hârtie.
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De Hârtie
5
Înmuiați cele 2 capete ale cannolilor prăjiți în ciocolata topită, presărați ciocolata cu fistic tocat și garnisiți cu zahăr de cofetărie.