Cannoli Prăjiți

Cannoli Prăjiți
Cannoli prăjiți necesită aproximativ 4 ore și 21 de minute de la început până la sfârșit. Pentru 79 cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 12. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 7g de proteine, 18g de grăsime, și un total de 362 calorii. 52 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Un amestec de lichior de portocale, ciocolată, fistic și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 33%, ceea ce este destul de rău. Rețete similare includ Cannoli Prăjiți, Chip de ciocolată–Cannoli portocalii (Cannoli di Ricotta), și Cannoli Desert Pizzan și ciocolată Cannoli Pizzettes.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mare, bateți smântâna cu zahărul cofetarilor până se formează vârfuri moi. Într-un bol mare de amestecare, amestecați lichiorul și scorțișoara în ricotta. Apoi amestecați jumătate din frișcă pentru a o ușura. Îndoiți ușor frisca rămasă. Îndoiți fisticul în amestecul de cremă de ricotta. Umpleți o pungă de patiserie fără vârf cu amestecul pentru a umple cojile de cannoli. Introduceți umplutura în cochilii doar până la marginile cochiliei. Congelați cannoli timp de 4 ore sau peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr PudrăZahăr Pudră
Coji De CannoliCoji De Cannoli
FrișcăFrișcă
Nuci De FisticNuci De Fistic
ScorțișoarăScorțișoară
LichiorLichior
Brânză RicottaBrânză Ricotta
Coji De PasteCoji De Paste
CremăCremă
Echipamente pe care le vei folosi
Bol De AmestecareBol De Amestecare
Sac De PatiserieSac De Patiserie
2
Preîncălziți uleiul la 350 de grade F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
3
Bateți făina, zahărul, oul și laptele împreună într-un castron puțin adânc. Scufundați cannoli congelați în aluat, scuturând excesul. Coborâți în uleiul fierbinte. Se prăjește aproximativ 3 minute până devine ușor auriu, mișcând cannoli-ul astfel încât să se coloreze uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ZahărZahăr
LapteLapte
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
OuăOuă
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
4
Scurgeți pe prosoape de hârtie.
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
5
Înmuiați cele 2 capete ale cannolilor prăjiți în ciocolata topită, presărați ciocolata cu fistic tocat și garnisiți cu zahăr de cofetărie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nuci De FisticNuci De Fistic
CiocolataCiocolata
ZahărZahăr
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
DificultateExpert
Gata În4 hrs, 21 m.
Porții12
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista