Cannoli De Ciocolată
Cannoli de ciocolată necesită aproximativ 35 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 14 și costă 76 de cenți pe porție. O porție conține 315 calorii, 7g de proteine, și 22g de grăsime. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână ricotta, fistic, stafide aurii și alte câteva ingrediente, o puteți face. În general, această rețetă câștigă o nu atât de mare scor spoonacular de 21%. Rețete similare sunt Cannoli Desert Pizzan și ciocolată Cannoli Pizzettes, Chip de ciocolată–Cannoli portocalii (Cannoli di Ricotta), și Cannoli De Ciocolată.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Prăjiți fisticul nesărat la cuptor timp de 10 până la 15 minute sau până când sunt crocante. Trageți din cuptor, răciți și tocați fin.
Puneți fisticul tocat într-un castron.
În vasul unui mixer electric, bateți smântâna grea cu 1 lingură de zahăr până când deține un vârf moale. Într-un castron mare pliați împreună frisca, stafidele, 1/3 din ciocolata tocată, 1/3 din fisticul tocat și 1 lingură de zahăr. Îndoiți ușor amestecul de frișcă în ricotta. Când este gata de servit, puneți umplutura într-o pungă de patiserie prevăzută cu un vârf rotund gras. Umpleți cojile de cannoli de la fiecare capăt.
Amestecați restul de ciocolată tocată și fistic pe o farfurie.
Pentru a garnisi: înmuiați fiecare capăt al cannoli în amestecul de fistic de ciocolată.
Cannoli poate fi umplut și păstrat la frigider cu cel mult 1 oră înainte.