Cannoli Cu Ciocolată
Cannoli cu ciocolată necesită aproximativ 2 ore și 15 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 12 porții cu 248 calorii, 5g de proteine, și 16g de grăsime fiecare. Pentru 54 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 149 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați smântână grea, zahăr de cofetărie, ciocolată și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. În general, această rețetă câștigă o nu atât de mare scor spoonacular de 30%. Rețete similare includ Cupe De Cannoli Cu Ciocolată, Cannoli cu ciocolată cu fistic, și Chip de ciocolată–Cannoli portocalii (Cannoli di Ricotta).
Instrucțiuni
Într-un castron mare, bateți împreună amaretto, scorțișoară, smântână grea și zahăr de cofetărie până se formează vârfuri moi.
Într-un castron mediu, combinați fisticul și ricotta și amestecați jumătate din frisca. Îndoiți ușor frisca rămasă. Umpleți o pungă de patiserie fără vârf cu amestecul pentru a umple cojile de cannoli.
Scufundați vârfurile cannoli în ciocolata topită.
Așezați tava pentru foi la frigider timp de 2 ore sau până când umplutura și ciocolata sunt setate.