Calmar și naut în bulion de roșii: Calamari e Ceci

Calmar și naut în bulion de roșii: Calamari e Ceci
Calmar și năut în bulion de roșii: Calamari e Ceci este un fără gluten și fără lactate rețetă cu 4 porții. Pentru 6,14 USD pe porție, această rețetă acoperă 50% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acest fel principal are 626 calorii, 43G de proteine, și 21g de grăsime pe porție. Este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 5 minute. 1 persoană a găsit această rețetă gustoasă și satisfăcătoare. Dacă aveți calamari, naut, sare și piper și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Cu o lingură scor de 83%, acest fel de mâncare este excelent. Rețete similare sunt Halabessa: năut în bulion picant de roșii, Halabessa: năut în bulion picant de roșii, și Năut și brânză elvețiană în parmezan și bulion de roșii uscate la soare.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță mare, combinați nautul, sopressata, stafidele, sucul de scoici, roșiile și sosul de roșii și fierbeți până se reduce la jumătate. Condimentați bine cu sare și piper și adăugați calamarii și midiile și fierbeți fructele de mare încet până când sunt fierte. Se amestecă frunzele de mentă, ceapa și spanacul, se fierbe 3 minute, apoi se servesc în boluri de supă încălzite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Sos De RoșiiSos De Roșii
MentăMentă
Suc De ScoiciSuc De Scoici
SoppressataSoppressata
NăutNăut
Ceapa VerdeCeapa Verde
CalmarCalmar
TomateTomate
MidiiMidii
StafideStafide
Fructe De MareFructe De Mare
SpanacSpanac
SupăSupă
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
BolBol
1
1/4 cană ulei de măsline extravirgin
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline Extra VirginUlei De Măsline Extra Virgin
2
1 ceapă spaniolă, tocată în zaruri de 1/4 inch
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa SpaniolăCeapa Spaniolă
3
4 căței de usturoi, curățați și tăiați subțire
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuișoare întregi De UsturoiCuișoare întregi De Usturoi
4
3 linguri frunze proaspete de cimbru tocate sau 1 lingură uscată
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cimbru ProaspătCimbru Proaspăt
5
1/2 morcov mediu, mărunțit fin
Ingrediente de care veți avea nevoie
MorcovMorcov
6
2 cutii (28 uncii) decojite roșii întregi, zdrobite manual și sucuri rezervate
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii întregiRoșii întregi
7
Sare, după gust
Ingrediente de care veți avea nevoie
SareSare
8
Într-o cratiță de 3 litri, încălziți uleiul de măsline la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
9
Adăugați ceapa și usturoiul și gătiți până se înmoaie și se rumenesc ușor, aproximativ 8 până la 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UsturoiUsturoi
CeapăCeapă
10
Adăugați cimbru și morcov și gătiți încă 5 minute, până când morcovul este destul de moale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MorcovMorcov
CimbruCimbru
11
Adăugați roșiile și sucul și aduceți la fierbere, amestecând des. Coborâți focul și fierbeți timp de 30 de minute până când sunt groase ca cerealele fierbinți. Se condimentează cu sare și se servește. Acest sos deține 1 săptămână în frigider sau până la 6 luni în congelator.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SosSos
TomateTomate
SucSuc
SareSare
DificultateExpert
Gata În1 h, 5 m.
Porții4
Scor De Sănătate78
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista