Calmar și naut în bulion de roșii: Calamari e Ceci
Calmar și năut în bulion de roșii: Calamari e Ceci este un fără gluten și fără lactate rețetă cu 4 porții. Pentru 6,14 USD pe porție, această rețetă acoperă 50% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acest fel principal are 626 calorii, 43G de proteine, și 21g de grăsime pe porție. Este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 5 minute. 1 persoană a găsit această rețetă gustoasă și satisfăcătoare. Dacă aveți calamari, naut, sare și piper și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Cu o lingură scor de 83%, acest fel de mâncare este excelent. Rețete similare sunt Halabessa: năut în bulion picant de roșii, Halabessa: năut în bulion picant de roșii, și Năut și brânză elvețiană în parmezan și bulion de roșii uscate la soare.
Instrucțiuni
1
Într-o cratiță mare, combinați nautul, sopressata, stafidele, sucul de scoici, roșiile și sosul de roșii și fierbeți până se reduce la jumătate. Condimentați bine cu sare și piper și adăugați calamarii și midiile și fierbeți fructele de mare încet până când sunt fierte. Se amestecă frunzele de mentă, ceapa și spanacul, se fierbe 3 minute, apoi se servesc în boluri de supă încălzite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Sos De Roșii
Mentă
Suc De Scoici
Soppressata
Năut
Ceapa Verde
Calmar
Tomate
Midii
Stafide
Fructe De Mare
Spanac
Supă
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
Bol
1
1/4 cană ulei de măsline extravirgin
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline Extra Virgin
2
1 ceapă spaniolă, tocată în zaruri de 1/4 inch
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Spaniolă
3
4 căței de usturoi, curățați și tăiați subțire
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuișoare întregi De Usturoi
4
3 linguri frunze proaspete de cimbru tocate sau 1 lingură uscată
Într-o cratiță de 3 litri, încălziți uleiul de măsline la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
9
Adăugați ceapa și usturoiul și gătiți până se înmoaie și se rumenesc ușor, aproximativ 8 până la 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi
Ceapă
10
Adăugați cimbru și morcov și gătiți încă 5 minute, până când morcovul este destul de moale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Morcov
Cimbru
11
Adăugați roșiile și sucul și aduceți la fierbere, amestecând des. Coborâți focul și fierbeți timp de 30 de minute până când sunt groase ca cerealele fierbinți. Se condimentează cu sare și se servește. Acest sos deține 1 săptămână în frigider sau până la 6 luni în congelator.