California Roll

California Roll
California Roll ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate și pescatarian are 295 calorii, 13g de proteine, și 6g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 6 și costă 2,05 USD pe porție. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați sos de soia, crab, sare și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma orezul cu bob scurt, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Orez ca desert. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 52%, care este solid. Rețete similare sunt California Roll, California Roll, și ISO California Roll.

Instrucțiuni

1
Într-o strecurătoare fină, clătiți orezul sub apă curentă rece până când apa se scurge limpede, 5 până la 10 minute. Puneți orezul într-o tigaie de 2 până la 3 litri și adăugați 1 1/2 căni de apă. Se aduce la fierbere la foc mare, apoi se reduce focul pentru a menține un foc mic. Acoperiți și gătiți până când apa este absorbită, 10 până la 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
OrezOrez
Echipamente pe care le vei folosi
SitaSita
TigaieTigaie
2
Între timp, într-un castron mic, amestecați 1/4 cană de oțet de orez, zahărul și sarea până când zahărul și sarea sunt dizolvate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oțet De OrezOțet De Orez
ZahărZahăr
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Întindeți orezul într - o tigaie superficială de 12 pe 16 inci și turnați încet amestecul de oțet peste el, întorcând ușor orezul și ventilându-l până când ajunge la temperatura camerei calde, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OțetOțet
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
OrezOrez
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
4
Se amestecă restul de 1 lingură de oțet de orez cu 1 cană de apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oțet De OrezOțet De Orez
ApăApă
5
Se toarnă într-un castron mic pentru a vă umezi mâinile (astfel încât orezul să nu se lipească) în timp ce rulați sushi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OrezOrez
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
6
Așezați o foaie de nori prăjiți, cu partea strălucitoare în jos, pe un covor de bambus (cu șipci care rulează orizontal spre dvs.) sau pe o bucată de folie de plastic (aproximativ 10 pe 12 in.), alinierea partea lungă a nori cu marginea de jos a mat. Înmuiați-vă mâinile în amestec de oțet-apă și împrăștiați 2/3 cană de orez peste nori; bateți într-un strat uniform, întinzându-se pe părțile laterale și pe fundul nori, dar lăsând o bandă lată de 2 inci goală de-a lungul marginii superioare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OțetOțet
ApăApă
NoriNori
OrezOrez
FolieFolie
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
7
Cu degetul, întindeți o dungă subțire de wasabi (aproximativ 1 linguriță) orizontal peste centrul orezului. Aranjați patru felii de avocado de-a lungul benzii de wasabi (este în regulă dacă feliile se suprapun sau dacă unele capete ies în afară), apoi aranjați aproximativ 2 linguri de crab deasupra avocado.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii De AvocadoFelii De Avocado
1/2 Cana Crema Mexicana (poate Inlocui Crema Frage)1/2 Cana Crema Mexicana (poate Inlocui Crema Frage)
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
WasabiWasabi
CrabiCrabi
OrezOrez
8
Umeziți marginea superioară a nori cu amestec de oțet-apă. Ținând umpluturile în jos cu degetele, ridicați marginea covorașului cel mai aproape de Dvs. cu degetele mari și rotiți-o astfel încât marginea apropiată a nori să se întâlnească cu marginea îndepărtată a orezului care se învecinează cu banda goală de nori de 2 inci lățime în partea de sus. Apoi rola marginea de jos peste pentru a sigila, și apăsați scurt mat în jurul rola.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OțetOțet
ApăApă
NoriNori
OrezOrez
RolaRola
9
Scoateți rola de pe covor. Dacă doriți, tăiați orice umplutură care iese. Cu un cuțit ascuțit, tăiați rola în șase sau opt bucăți egale, clătiți cuțitul în apă între tăieturi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
RolaRola
Echipamente pe care le vei folosi
CuțitCuțit
10
Repetați procesul cu nori, orez și umpluturi rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
NoriNori
OrezOrez
11
Se servește cu sos de soia, ghimbir murat și wasabi rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ghimbir MuratGhimbir Murat
Sos De SoiaSos De Soia
WasabiWasabi
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate13
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista