California Roll
California Roll ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate și pescatarian are 295 calorii, 13g de proteine, și 6g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 6 și costă 2,05 USD pe porție. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați sos de soia, crab, sare și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma orezul cu bob scurt, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Orez ca desert. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 52%, care este solid. Rețete similare sunt California Roll, California Roll, și ISO California Roll.
Instrucțiuni
Într-o strecurătoare fină, clătiți orezul sub apă curentă rece până când apa se scurge limpede, 5 până la 10 minute. Puneți orezul într-o tigaie de 2 până la 3 litri și adăugați 1 1/2 căni de apă. Se aduce la fierbere la foc mare, apoi se reduce focul pentru a menține un foc mic. Acoperiți și gătiți până când apa este absorbită, 10 până la 15 minute.
Între timp, într-un castron mic, amestecați 1/4 cană de oțet de orez, zahărul și sarea până când zahărul și sarea sunt dizolvate.
Întindeți orezul într - o tigaie superficială de 12 pe 16 inci și turnați încet amestecul de oțet peste el, întorcând ușor orezul și ventilându-l până când ajunge la temperatura camerei calde, aproximativ 10 minute.
Se amestecă restul de 1 lingură de oțet de orez cu 1 cană de apă.
Se toarnă într-un castron mic pentru a vă umezi mâinile (astfel încât orezul să nu se lipească) în timp ce rulați sushi.
Așezați o foaie de nori prăjiți, cu partea strălucitoare în jos, pe un covor de bambus (cu șipci care rulează orizontal spre dvs.) sau pe o bucată de folie de plastic (aproximativ 10 pe 12 in.), alinierea partea lungă a nori cu marginea de jos a mat. Înmuiați-vă mâinile în amestec de oțet-apă și împrăștiați 2/3 cană de orez peste nori; bateți într-un strat uniform, întinzându-se pe părțile laterale și pe fundul nori, dar lăsând o bandă lată de 2 inci goală de-a lungul marginii superioare.
Cu degetul, întindeți o dungă subțire de wasabi (aproximativ 1 linguriță) orizontal peste centrul orezului. Aranjați patru felii de avocado de-a lungul benzii de wasabi (este în regulă dacă feliile se suprapun sau dacă unele capete ies în afară), apoi aranjați aproximativ 2 linguri de crab deasupra avocado.
Umeziți marginea superioară a nori cu amestec de oțet-apă. Ținând umpluturile în jos cu degetele, ridicați marginea covorașului cel mai aproape de Dvs. cu degetele mari și rotiți-o astfel încât marginea apropiată a nori să se întâlnească cu marginea îndepărtată a orezului care se învecinează cu banda goală de nori de 2 inci lățime în partea de sus. Apoi rola marginea de jos peste pentru a sigila, și apăsați scurt mat în jurul rola.
Scoateți rola de pe covor. Dacă doriți, tăiați orice umplutură care iese. Cu un cuțit ascuțit, tăiați rola în șase sau opt bucăți egale, clătiți cuțitul în apă între tăieturi.
Repetați procesul cu nori, orez și umpluturi rămase.
Se servește cu sos de soia, ghimbir murat și wasabi rămas.