California Bean Dip ar putea fi o rețetă bună pentru a extinde repertoriul hor d ' oeuvre. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegană are 569 calorii, 19g de proteine, și 22g de grăsime per portie. Această rețetă servește 4 și costă 1,91 USD pe porție. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 8 ore și 15 minute. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Super Bowl va fi și mai special cu această rețetă. Dacă aveți la îndemână fasole, pudră de chili, pansament pentru salată și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este adus la tine de Toțiretete. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 60%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Burgeri De Fasole Neagră Din California, Glisoare de fasole neagră cu sos cremos de Avocado Californian, și Pizza Dip.
Instrucțiuni
1
Într-un castron mediu, amestecați bine porumbul alb, fasolea neagră, sosul de salată în stil Italian, sosul de salată în stil ranch, ceapa, sosul de ardei iute, cilantro, pudra de chili și piperul negru măcinat. Se răcește la frigider cu 8 ore sau peste noapte, înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Linguri Inele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocați De Orice Fel
2 Linguri Plus 1/2 Cană Apă, împărțite
20 Felii Subțiri De Salam Tare, Tăiate La Jumătate
1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire
2 Cani De Pui (aprox. 6 Muschi Congelati)
Porumb Alb
1 Kg Tortillas De Maíz
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Ranch Dressing
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat