Caldo de Res
Caldo de Res este un fără gluten, fără lactate și întreg 30 felul principal. Această rețetă servește 8. O porție conține 147 calorii, 17g de proteine, și 3G de grăsime. Pentru $1.1 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână căței de usturoi, cuburi de bouillon cu aromă de pui, pene de tei și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma apa, puteți urma acest fel principal cu Pepene Verde-Piersici Slushies ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 84%. Acest scor este excelent. Rețete similare sunt Caldo Batido sau Caldo de Enferom, Caldo Tlalpe, și Caldo de Bolas.
Instrucțiuni
Așezați coada de vită într-o cratiță mare; acoperiți cu apă până la 2 inci deasupra tijei. Aduceți la fierbere; gatiti 1 ora sau pana cand carnea de vita este frageda. Se răcește ușor; îndepărtați carnea de vită, aruncând osul.
Tăiați carnea de vită în bucăți mari; pus deoparte.
În timp ce coada de vită se gătește, combinați 12 căni de apă și următoarele 7 ingrediente (apă prin cuburi de bouillon) într-un cuptor olandez mare. Aduceți la fierbere; reduceți căldura și fierbeți 30 de minute sau până când legumele sunt crocante. Puneți supa în boluri mari și acoperiți cu carne de vită.
Se servește cu var și coriandru.