Cald Kale-și-Asiago Dip

Cald Kale-și-Asiago Dip
Cald Kale-și-Asiago Dip ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă face 35 de porții cu 159 calorii, 5g de proteine, și 10g de grăsime fiecare. Pentru 48 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 5 minute. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Super Bowl. Mergeți la magazin și ridicați maioneză, căței de usturoi, oțet de vin și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 32%, ceea ce nu este atât de remarcabil. Rețete similare includ Picant Cald Brânză Feta Dip, Kale Și Asiago Frittata, și Pita De Grâu Integral Cu Kale Și Asiago.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Gătiți slănina într-un cuptor olandez la foc mediu-mare, amestecând des, 6 până la 7 minute sau până când este crocantă; scoateți slănina și scurgeți-o pe prosoape de hârtie, rezervând 1 lingură. picături în cuptorul olandez. Saut kale, ceapă și usturoi în picături fierbinți 7 până la 8 minute sau până când ceapa este fragedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
KaleKale
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în SferturiTortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
2 Lime, Coaja Rasă De La Una, Sucul De La Ambele2 Lime, Coaja Rasă De La Una, Sucul De La Ambele
3
Adăugați vin și gătiți, amestecând constant, 1 până la 2 minute sau până când particulele se slăbesc de pe fundul cuptorului olandez.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Lime, Coaja Rasă De La Una, Sucul De La Ambele2 Lime, Coaja Rasă De La Una, Sucul De La Ambele
4
Se amestecă împreună crema de brânză și maioneza într-un castron mare până se omogenizează. Se amestecă brânza Asiago, următoarele 4 ingrediente și amestecul de kale. Lingura într - un ușor unsă 1-la 1 1/2-qt. vas de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză AsiagoBrânză Asiago
1 Pachet (115 G) De Rulouri Semilună Refrigerate1 Pachet (115 G) De Rulouri Semilună Refrigerate
2 Ardei Chipotle Mari In Sos Adobo, Tocati Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo2 Ardei Chipotle Mari In Sos Adobo, Tocati Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo
KaleKale
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®Amestec De Zahăr Brun Splenda®
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
5
Coaceți la 350 timp de 25 până la 30 de minute sau până când centrul este fierbinte și brânza este topită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
6
Lăsați să stea 5 minute; top cu slănină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
7
Se servește cu biscuiți și crudite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru LegarePentru Legare
DificultateExpert
Gata În1 h, 5 m.
Porții35
Scor De Sănătate6
Tipuri De Feluri De MâncareCondimentDipRăspândire
Revista