Cald Kale-și-Asiago Dip

Cald Kale-și-Asiago Dip
Cald Kale-și-Asiago Dip ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă face 35 de porții cu 159 calorii, 5g de proteine, și 10g de grăsime fiecare. Pentru 48 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 5 minute. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Super Bowl. Mergeți la magazin și ridicați maioneză, căței de usturoi, oțet de vin și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 32%, ceea ce nu este atât de remarcabil. Rețete similare includ Picant Cald Brânză Feta Dip, Kale Și Asiago Frittata, și Pita De Grâu Integral Cu Kale Și Asiago.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Gătiți slănina într-un cuptor olandez la foc mediu-mare, amestecând des, 6 până la 7 minute sau până când este crocantă; scoateți slănina și scurgeți-o pe prosoape de hârtie, rezervând 1 lingură. picături în cuptorul olandez. Saut kale, ceapă și usturoi în picături fierbinți 7 până la 8 minute sau până când ceapa este fragedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
KaleKale
Echipamente pe care le vei folosi
8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual
Frunze De Pătrunjel Proaspăt RupteFrunze De Pătrunjel Proaspăt Rupte
3
Adăugați vin și gătiți, amestecând constant, 1 până la 2 minute sau până când particulele se slăbesc de pe fundul cuptorului olandez.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Frunze De Pătrunjel Proaspăt RupteFrunze De Pătrunjel Proaspăt Rupte
4
Se amestecă împreună crema de brânză și maioneza într-un castron mare până se omogenizează. Se amestecă brânza Asiago, următoarele 4 ingrediente și amestecul de kale. Lingura într - un ușor unsă 1-la 1 1/2-qt. vas de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză AsiagoBrânză Asiago
Acum și Mai Târziu BomboaneAcum și Mai Târziu Bomboane
2 Ardei Chipotle Mari In Sos Adobo, Tocati Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo2 Ardei Chipotle Mari In Sos Adobo, Tocati Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo
KaleKale
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
5
Coaceți la 350 timp de 25 până la 30 de minute sau până când centrul este fierbinte și brânza este topită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
6
Lăsați să stea 5 minute; top cu slănină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
7
Se servește cu biscuiți și crudite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru LegarePentru Legare
DificultateExpert
Gata În1 h, 5 m.
Porții35
Scor De Sănătate6
Tipuri De Feluri De MâncareCondimentDipRăspândire
Revista