Cald Crab Dip II
Cald Crab Dip II ar putea fi o reteta buna pentru a extinde Hor d ' oeuvre cutie reteta. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și pescatarian are 204 calorii, 7g de proteine, și 18g de grăsime per portie. Această rețetă servește 6. Pentru $1.09 pe portie, această rețetă acoperă 7% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Super Bowl. Această rețetă de la Toateretete are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați carne de crab, maioneză, ceapă verde și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. În general, această rețetă câștigă un nu atât de minunat scor spoonacular de 21%. Rețete similare sunt Anghinare Crab Dip, Picant Cald Feta Brânză Dip, și Baie Caldă De Crab.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Într-un vas mediu de copt, zdrobiți crema de brânză cu o furculiță. Se amestecă în maioneză, sos Worcestershire, suc de lămâie și ceapă verde.
Clătiți carnea de crab și îndepărtați orice bucăți de coajă. Îndepărtați carnea de crab și amestecați-o în amestecul de brânză cremă.
Coaceți 15 până la 20 de minute în cuptorul preîncălzit.
Vin recomandat: Chardonnay, Muscadet, Riesling
Shellfish funcționează foarte bine cu Chardonnay, Muscadet și Riesling. Buttery chardonnay este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Puteți încerca Antica Chardonnay (Mountain Select). Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 29 de dolari pe sticlă.
![Antica Chardonnay (Munte Selectați)]()
Antica Chardonnay (Munte Selectați)
Chardonnay 2017 este vibrant și bogat cu arome ispititoare care duc la un miez ferm de arome de pere, mere și caise umbrite de stejar ușor condimentat. La gust, vinul oferă strat după strat de arome persistente. Vinul evidențiază puritatea varietală cu eleganță și prospețime pe gust.Chardonnay a fost cules de la viță de vie în vârstă de 4 până la 31 de ani din porțiuni selectate din nouă blocuri de viță de vie, care sunt plantate la o altitudine de 1.413-1.494 picioare. Selecția din acest an a cuprins 10 Clone Chardonnay—nouă Burgundian și aclamata selecție Heritage Weimer—care împreună creează complexitatea aromelor și aromelor pe care le căutăm pentru Chardonnay-ul nostru montan.