Cald Crab Dip II

Cald Crab Dip II
Cald Crab Dip II ar putea fi o reteta buna pentru a extinde Hor d ' oeuvre cutie reteta. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și pescatarian are 204 calorii, 7g de proteine, și 18g de grăsime per portie. Această rețetă servește 6. Pentru $1.09 pe portie, această rețetă acoperă 7% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Super Bowl. Această rețetă de la Toateretete are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați carne de crab, maioneză, ceapă verde și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. În general, această rețetă câștigă un nu atât de minunat scor spoonacular de 21%. Rețete similare sunt Anghinare Crab Dip, Picant Cald Feta Brânză Dip, și Baie Caldă De Crab.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Într-un vas mediu de copt, zdrobiți crema de brânză cu o furculiță. Se amestecă în maioneză, sos Worcestershire, suc de lămâie și ceapă verde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Verde MuratăFasole Verde Murată
Acum și Mai Târziu BomboaneAcum și Mai Târziu Bomboane
Ceașcă Piept De Curcan Gătit MărunțitCeașcă Piept De Curcan Gătit Mărunțit
Pentru Ungerea InsertuluiPentru Ungerea Insertului
2 Ardei Chipotle Mari In Sos Adobo, Tocati Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo2 Ardei Chipotle Mari In Sos Adobo, Tocati Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
3
Clătiți carnea de crab și îndepărtați orice bucăți de coajă. Îndepărtați carnea de crab și amestecați-o în amestecul de brânză cremă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Acum și Mai Târziu BomboaneAcum și Mai Târziu Bomboane
CrabmeatCrabmeat
4
Coaceți 15 până la 20 de minute în cuptorul preîncălzit.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
5
Serviți cald.

Vin recomandat: Chardonnay, Muscadet, Riesling

Shellfish funcționează foarte bine cu Chardonnay, Muscadet și Riesling. Buttery chardonnay este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Puteți încerca Antica Chardonnay (Mountain Select). Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 29 de dolari pe sticlă.
Antica Chardonnay (Munte Selectați)
Antica Chardonnay (Munte Selectați)
Chardonnay 2017 este vibrant și bogat cu arome ispititoare care duc la un miez ferm de arome de pere, mere și caise umbrite de stejar ușor condimentat. La gust, vinul oferă strat după strat de arome persistente. Vinul evidențiază puritatea varietală cu eleganță și prospețime pe gust.Chardonnay a fost cules de la viță de vie în vârstă de 4 până la 31 de ani din porțiuni selectate din nouă blocuri de viță de vie, care sunt plantate la o altitudine de 1.413-1.494 picioare. Selecția din acest an a cuprins 10 Clone Chardonnay—nouă Burgundian și aclamata selecție Heritage Weimer—care împreună creează complexitatea aromelor și aromelor pe care le căutăm pentru Chardonnay-ul nostru montan.
DificultateNormal
Gata În30 m.
Porții6
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareCondimentDipRăspândire
Revista