Calamari
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de hor d ' oeuvre, așa că încercați Calamari. Această rețetă servește 10 și costă 35 de cenți pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lapte și pescatarian are 73 calorii, 1g de proteine, și 7g de grăsime per portie. 237 de persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 de minute. Mergeți la magazin și ridicați oregano, piper măcinat, calmar și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este adus la tine de Toțiretete. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 15%, ceea ce nu este atât de excelent. Rețete similare sunt Ajunul Crăciunului Calamari / Calamari în Umido per la Vigilia di Natale, Calamari, și Calamari.
Instrucțiuni
Preîncălziți uleiul într-o tigaie sau oală grea, adâncă. Uleiul trebuie încălzit la 365 grade F (180 grade C).
Într-un vas de amestecare de dimensiuni medii amestecați făina, sarea, oregano și piperul negru. Dredge calmar prin făină și amestec de condimente.
Puneți calmarul în ulei timp de 2 până la 3 minute sau până se rumenesc. Feriți-vă de gătit excesiv, calmarul va fi dur dacă este gătit prea mult. Calmar uscat pe prosoape de hârtie.
Se servește cu pene de lămâie.