Cajun languste și creveți Etouffe

Cajun languste și creveți Etouffe
Cajun languste și creveți Etouffe ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 6 și costă 2,14 USD pe porție. O porție conține 241 calorii, 19g de proteine, și 14g de grăsime. 530 de persoane au considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Dacă aveți la îndemână usturoi, ceapă, stoc de pește și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuit și pescatarian dieta. Este adus la tine de Toțiretete. Această rețetă este tipică bucătăriei Creole. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 10 minute. Cu o lingură scor de 67%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Killer Cajun creveți sau languste, Ouă De Languste Cajun, și Cajun Crawfish Sliders pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul într-o tigaie grea la foc mediu. Se amestecă treptat în făină, și se amestecă în mod constant până când amestecul devine 'unt de arahide' maro sau mai inchisa, cel puțin 15 sau 20 de minute. Eu folosesc o furculiță mare cu partea plată la partea de jos a tigaie într-o parte în mișcare laterală. Acesta este sosul tău de bază sau 'Roux'. Este foarte important să amestecați acest lucru în mod constant. Dacă din întâmplare rouxul arde, aruncați și începeți din nou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(cum Ar Fi Crunch Bar)(cum Ar Fi Crunch Bar)
Lorann Bucătărie Profesională®Lorann Bucătărie Profesională®
12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
2
Odată ce rouxul s-a rumenit, adăugați ceapa, usturoiul, țelina și ardeiul gras în tigaie și sotati aproximativ 5 minute pentru a se înmuia. Se amestecă roșiile tocate și stocul de pește și se condimentează cu condimentele de fructe de mare. Reduceți căldura la minim și fierbeți timp de aproximativ 20 de minute, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(dacă Folosiți Creveți Mai Mari, Tăiați Grosier)(dacă Folosiți Creveți Mai Mari, Tăiați Grosier)
Taitei Rigatoni UscatiTaitei Rigatoni Uscati
Stoc De PeșteStoc De Pește
Boccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 InchBoccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch
Ciorchine De țelină, Feliată (aproximativCiorchine De țelină, Feliată (aproximativ
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativBuchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
3
Condimentează sosul cu sos de ardei iute și piper cayenne (dacă folosești) și adaugă langustele și creveții. Gatiti aproximativ 10 minute sau pana cand crevetii sunt opaci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cervil Proaspăt Tocat Sau 1 Lingură Cervil UscatCervil Proaspăt Tocat Sau 1 Lingură Cervil Uscat
1 Jalapeno Proaspăt întreg1 Jalapeno Proaspăt întreg
LangusteLanguste
1/2 Lingurita Bijol (amestec De Condimente Cubaneze)1/2 Lingurita Bijol (amestec De Condimente Cubaneze)
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)

Vin recomandat: Chardonnay, Gruener Veltliner, Muscadet, Pinot Grigio, Riesling, Vin Spumant

Langustele pot fi asociate cu Chardonnay, Gruener Veltliner și Muscadet. Deși diferite fructe de mare pot solicita cu siguranță vinuri diferite, în general, un vin alb crocant, ușor sau un vin alb spumant va face trucul și nu va îneca arome subtile. Tenuta di Nozzole le Bruniche Chardonnay cu un rating de 4.2 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 12 dolari pe sticlă.
Tenuta di Nozzole le Bruniche Chardonnay
Tenuta di Nozzole le Bruniche Chardonnay
Nozzole le Bruniche este o expresie elegantă și distinctivă a soiului Chardonnay, cu un buchet curat, parfumat, de fructe albe și tropicale, compensat de nuanțe ușoare de pâine prăjită. La gust, prezintă un echilibru superb de maturitate a fructelor subliniat de o aciditate proaspătă și o structură a corpului mediu, cu o impresie generală de complexitate delicată. Acestea se repetă în finisajul curat, persistent, care se termină pe o notă subtilă toasty.
DificultateExpert
Gata În1 h, 10 m.
Porții6
Scor De Sănătate9
BucătăriicreolCajun
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista