Caise Umplute Cu Migdale Învelite Cu Slănină
Caisele umplute cu migdale învelite în Bacon sunt un fără gluten și fără lactate rețetă cu 10 porții. Această garnitură are 132 calorii, 4G de proteine, și 9g de grăsime pe porție. Pentru 68 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Un amestec de jumătăți de caise, conserve de caise, piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 25%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Încercați Caise umplute învelite cu slănină, Feta Învelită Cu Slănină Și Curmale Umplute Cu Migdale, și Cod umplut învelit în slănină pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Îndoiți fiecare jumătate de caise în jurul a 1 migdale întregi. Înfășurați 1 bucată de slănină în jurul fiecărei caise umplute. Asigurați-vă cu murături din lemn.
Așezați pe o grătar într-o tigaie căptușită cu folie de aluminiu.
Coaceți la 375 timp de 20 până la 25 de minute sau până când slănina este crocantă, întorcându-se o dată.
Conserve cu microunde, sos de soia și piper într-un castron mic pentru microunde la 1 minut mediu sau până când conservele sunt topite.
Serviți sosul de scufundare cu caise umplute.