Caise Petits Fours

Caise Petits Fours
Caise Petits Fours necesită în jur 4 ore și 20 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 54 de porții cu 332 calorii, 7g de proteine, și 18g de grăsime fiecare. Pentru $1.38 pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână sirop de porumb, unt, ouă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest desert. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. Cu o lingură scor de 38%, acest fel de mâncare nu este atât de excelent. Rețete similare includ Caise Petits Fours, Petits Fours, și Petits Fours.

Instrucțiuni

1
Se încălzește cuptorul la 350 F (325 F pentru tigaie întunecată sau antiaderentă). Pulverizați fundul și părțile laterale ale tigaiei de 15x10x1 inci cu spray de copt cu făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De CoptSpray De Copt
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
TigaieTigaie
2
Într-un castron mare, bateți toate ingredientele tortului, cu excepția lichiorului cu mixer electric la viteză mică 30 de secunde, apoi la viteză medie 2 minute, răzuind bolul ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LichiorLichior
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
BolBol
3
Se toarnă aluatul în tigaie.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Coaceți 22 până la 28 de minute sau până când tortul revine când este atins ușor în centru.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
5
Ungeți lichiorul deasupra tortului. Se răcește complet, aproximativ 20 de minute. Pentru a evita firimiturile de tort atunci când adăugați glazură, congelați tortul cu 1 oră înainte de tăiere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LichiorLichior
GlazurăGlazură
6
Într-un castron mare, bateți ingredientele de glazură la viteză mică până când zahărul pudră este umezit. Bateți cu viteză mare până se omogenizează. Dacă este necesar, adăugați încă 2 până la 3 lingurițe de nectar de caise până când glazura este turnată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nectar De CaiseNectar De Caise
Zahăr PudrăZahăr Pudră
GlazurăGlazură
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
7
Așezați raftul de răcire pe foaia de prăjituri sau pe hârtie cerată pentru a prinde picăturile de gheață.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uriCookie-uri
GlazurăGlazură
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
Suport De SârmăSuport De Sârmă
8
Tăiați tortul în 9 rânduri cu 6 rânduri. Lucrând cu 6 bucăți la un moment dat, scoateți bucățile de tort din tigaie și puneți-le pe raftul de răcire. Lingura glazură uniform peste partea de sus și părți de bucăți de tort, lăsând glazura strat părți. (Glazura care se scurge poate fi refolosită.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
GlazurăGlazură
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De SârmăSuport De Sârmă
TigaieTigaie
9
Lăsați să stea până când glazura este setată, aproximativ 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GlazurăGlazură
10
Decorați cu migdale și coajă de portocală după dorință. A se păstra într-un singur strat într-un recipient de plastic etanș.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaja De PortocalaCoaja De Portocala
MigdaleMigdale
DificultateExpert
Gata În4 hrs, 20 m.
Porții54
Scor De Sănătate6
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista