Caise Braconate Cu Vin

Caise Braconate Cu Vin
Caisele braconate cu vin ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. O porție conține 55 calorii, 0g de proteine, și 0g de grăsime. Această rețetă fără gluten, fără lactate și vegetariană servește 15 și costă 55 de cenți pe porție. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Este adus la tine de retetele mele. Dacă aveți la îndemână coajă de lămâie, vin muscat, miere și alte câteva ingrediente, o puteți face. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 13%, ceea ce nu este atât de uimitor. Încercați Caise și prune braconate în vinul Rossimbrox, Caise braconate cu vin alb cu miere cu iaurt și fistic, și Caise Braconate Cu Cimbru pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Puneți vin, 1/2 cană de apă, zahăr, miere și păstăi de cardamom într-o cratiță mică. Cu un cuțit mic, răzuiți semințele din fasolea de vanilie și adăugați-le în tigaie cu păstăi și coajă de lămâie. Aduceți la fierbere la foc mare, adăugați caise, reduceți focul și fierbeți până când caisele încep să se înmoaie, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Păstăi De CardamomPăstăi De Cardamom
Albusuri Pasteurizate (din Cutie), La Temperatura CamereiAlbusuri Pasteurizate (din Cutie), La Temperatura Camerei
Nonpareils ArgintiiNonpareils Argintii
1/2 Litru De Smântână Groasă, Bătută, Pentru Servire1/2 Litru De Smântână Groasă, Bătută, Pentru Servire
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
1 Lingurita Praf De Gelatina Fara Aroma1 Lingurita Praf De Gelatina Fara Aroma
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin, PreparatHrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin, Preparat
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Margarină Pareve, Topită2 Linguri De Margarină Pareve, Topită
Gumă De Fructe Cu Dungi PortocaliiGumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
2
Se lasă să se răcească în sirop.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Conserve Jumătăți De Pere în Sirop2 Conserve Jumătăți De Pere în Sirop
3
Strecurați caisele înainte de utilizare, aruncând păstăile de cardamom, păstăia de vanilie și coaja; salvați siropul pentru glazura tortului și pentru a stropi peste înghețată sau iaurt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Păstăi De CardamomPăstăi De Cardamom
Albusuri Pasteurizate (din Cutie), La Temperatura CamereiAlbusuri Pasteurizate (din Cutie), La Temperatura Camerei
Inghetata Stick De Menta, MoaleInghetata Stick De Menta, Moale
1/2 Litru De Smântână Groasă, Bătută, Pentru Servire1/2 Litru De Smântână Groasă, Bătută, Pentru Servire
Ambalați Prajitura Congelată Strat De VanilieAmbalați Prajitura Congelată Strat De Vanilie
Bomboane Cu Jeleu De PortocaleBomboane Cu Jeleu De Portocale
2 Conserve Jumătăți De Pere în Sirop2 Conserve Jumătăți De Pere în Sirop
4
Faceți înainte: până la 3 zile, răcit în sirop.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Conserve Jumătăți De Pere în Sirop2 Conserve Jumătăți De Pere în Sirop
DificultateNormal
Gata În15 m.
Porții15
Scor De Sănătate1
Revista