Caise Braconate Cu Vin
Caisele braconate cu vin ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. O porție conține 55 calorii, 0g de proteine, și 0g de grăsime. Această rețetă fără gluten, fără lactate și vegetariană servește 15 și costă 55 de cenți pe porție. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Este adus la tine de retetele mele. Dacă aveți la îndemână coajă de lămâie, vin muscat, miere și alte câteva ingrediente, o puteți face. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 13%, ceea ce nu este atât de uimitor. Încercați Caise și prune braconate în vinul Rossimbrox, Caise braconate cu vin alb cu miere cu iaurt și fistic, și Caise Braconate Cu Cimbru pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți vin, 1/2 cană de apă, zahăr, miere și păstăi de cardamom într-o cratiță mică. Cu un cuțit mic, răzuiți semințele din fasolea de vanilie și adăugați-le în tigaie cu păstăi și coajă de lămâie. Aduceți la fierbere la foc mare, adăugați caise, reduceți focul și fierbeți până când caisele încep să se înmoaie, aproximativ 5 minute.
Se lasă să se răcească în sirop.
Strecurați caisele înainte de utilizare, aruncând păstăile de cardamom, păstăia de vanilie și coaja; salvați siropul pentru glazura tortului și pentru a stropi peste înghețată sau iaurt.
Faceți înainte: până la 3 zile, răcit în sirop.