Caipirinha La Grătar
Caipirinhan la grătar este un fără gluten, prietenos cu fodmap și vegan rețetă cu 4 porții. O porție conține 228 calorii, 0g de proteine, și 0g de grăsime. Pentru $1.79 pe portie, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Mergeți la magazin și ridicați cacha arkulva, zahăr granulat, limes și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Acesta este adus la tine de Chow. Cu o lingură scor de 10%, acest fel de mâncare nu este atât de excelent. Rețete similare includ Caipirinha De Papaya La Grătar, Caipirinha de Uva, și Caipirinha.
Instrucțiuni
Încălziți o tigaie pentru grătar sau un grătar în aer liber la mediu-înalt (aproximativ 375 F până la 425 F).
Așezați limele și 2 linguri de zahăr într-un castron mediu și aruncați pentru a acoperi uniform.
Așezați limele pe grătar, rezervând vasul (nu este nevoie să îl spălați). Grătiți fructele neacoperite, întorcându-le ocazional, până când sunt ușor carbonizate și înmuiate, aproximativ 3 până la 4 minute.Întoarceți limele în vasul rezervat și lăsați-le să se răcească cel puțin 15 minute. Între timp, puneți 4 pahare de cocktail în congelator pentru a se răci.Împărțiți bucățile de var la grătar printre paharele răcite, adăugați 1 1/2 lingurițe din zahărul rămas în fiecare pahar și amestecați ușor.
Adăugați 2 uncii de cacha cca în fiecare pahar și amestecați pentru a combina. Acoperiți fiecare pahar cu gheață și amestecați pentru a combina.