Cafea Mexicană Cu Gheață
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete mexicane, așa că încercați cafeaua mexicană cu gheață. Această rețetă fără gluten servește 4 și costă 22 de cenți pe porție. Această băutură are 122 calorii, 3G de proteine, și 2G de grăsime pe porție. 11 persoane au fost impresionate de această rețetă. Dacă aveți la îndemână granule de cafea instant, scorțișoară măcinată, gheață și alte câteva ingrediente, o puteți face. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 30%. Acest scor nu este atât de excelent. Rețete similare sunt Cafea Mexicană Cu Gheață, Cafea cu gheață de nucă de cocos ... cu mini gogoși de cafea glazurate cu ciocolată, și Cafea Cu Gheață.
Instrucțiuni
În blender, așezați toate ingredientele, cu excepția gheții, frișca și bețișoarele de scorțișoară. Capac; se amestecă la viteză mare până se amestecă.
Adăugați gheață; acoperiți și amestecați până se înmoaie. Porții individuale de Top cu păpușă de frișcă și băț de scorțișoară.
Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant
Mexican în meniu? Încercați să împerecheați cu Pinot Noir, Riesling și Sparkling rossimbrox. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Francis Ford Coppolan Oregon Pinot Noir cu un rating de 4,6 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 21 de dolari pe sticlă.
![Francis Ford Coppola Oregon Pinot Noir]()
Francis Ford Coppola Oregon Pinot Noir
Crescut într-o denumire care experimentează veri răcoroase și ierni blânde, acest Pinot Noir oferă un contrast interesant cu îmbutelierea Coppola din California, exprimând o structură de tanin mai delicată și o aciditate mai mare, ceea ce îl face elegant și bine proporționat. Acest vin reflectă esența denumirii și aromelor care fac Oregon Pinot Noir atât de dorit.Ușor și elegant, Palatul prezintă o calitate proaspăt culesăcalitate, aciditate plină de viață și dulceață de stejar bine echilibrată.Acest vintage este fruct înainte cu o textură suplă satinată și taninuri coapte. Datorită selecției atente a butoiului, notede migdale la grătar și pâine prăjită sunt integrate frumos în matricea aromelor.